Zmena umelého mlieka

katarinka95
17. máj 2023

Caute baby✌️ Chcem sa len opytat ci mate skusenost 😇
Rada by som z financneho hladiska zmenila malinkemu UM pouziva od narodenia BEBU HA kvoli mojej alergii ale on sam zatial na nic nereagoval zle v ramci jedla ani vlastne nicoho☺️ Ha-ckova beba stoji 25€ cca a normalne mliecko tych cca 16€ a dost by to pomohlo … alebo mu mam dat normalne krabicove mliecko? bude mat coskoro rok resp. 30. ukonci 10. mesiac
Dakujem

simona92101
17. máj 2023

@katarinka95 zmenit mozes,ale za krabicove urcite nie,tam niesu absolutne ziadne vitaminy,pre dieta vyzivova hodnota 0

innaa
17. máj 2023

@katarinka95 krabickove by som nedala mozno az po 2 rokoch. Nie su v krabickovej absolutne ziadne vitaminy nic. Radšej tak lacnejsie mliecko skuste ale predsa su v nom vitaminy.

lubka261
17. máj 2023

@katarinka95 ja by som sa poradila s pediatrickou a podla toho zmenila. a ked tak viac sledovala po prvych razoch ako reaguje. snad to bude ok, tie cenove rozdiely su katastrofalne... drzim palce 🙂

matkahelka
17. máj 2023

@katarinka95 precitaj si zlozenie kravskeho mlieka a UM a mas rozhodnutie iste. krabicove UHT mlieko je zafarbena voda s vyzivovou hodnotou 0. mam 16 mesacnu a ani neuvazujem o tom davat jej kravske mlieko.
Ak ta tych par € tak spasi, tak zmen z HA na obycajnu bebu. resp. su aj lacnejsie alternativy UM, DMkove napriklad, to stoji okolo 9€.

motogirl699
17. máj 2023

@matkahelka DM stojí dokonca len 6€ 🙂

matkahelka
17. máj 2023

@motogirl699 aha, dakujem. moja pije sunar, ale niekde tu na koni som zahliadla ze dmkove je najlacnejsie, ze vyjde este lacnejsie ako krabicove.

motogirl699
17. máj 2023

@matkahelka aj naša mala sunar, ale prešli sme na DM. Nie tak dávno stalo dokonca len 4€

taktotedanie
17. máj 2023

Ved si daj predpisat pediatrickou a mas to za par centov

taktotedanie
17. máj 2023

DM mlieko nie je kontrolovane, do toho by som sla opatrne

matkahelka
17. máj 2023

@taktotedanie HA mlieko na predpis je len do 6 mesiacov

taktotedanie
17. máj 2023

@matkahelka nasa pedi predpisuje 🤷🏻‍♀️
A ked nema potiaze autorka daj si predpisat inu bebu napr sensitive

matkahelka
17. máj 2023

@taktotedanie to je zaujimave. poistovne hradia HA mlieka do dovrsenia 6mes.veku dietata, po 6mes. to asi pani doktorka plati z vlastneho vrecka 😉

motogirl699
17. máj 2023

@taktotedanie nie v zlom, ale nemyslím si, že by Nemci pustili na trh niečo nekontrolovane, nevhodné pre deti

katarinka95
autor
17. máj 2023

@taktotedanie lekarka mi
nikdy nic take nepovedala ze sa da predpisat neviem
vobec o tom

katarinka95
autor
17. máj 2023

@matkahelka nepoznate moju situaciu ano mozno spasi vam nepomoze par eur navyse ?? tak to zavidim a hadam to tak budete mat aj nadalej

matkahelka
17. máj 2023

@katarinka95 ospravedlnujem sa, svoj koment som nemyslela v zlom. ja razim teoriu, ze setrit sa da inde ako na dietati.

taktotedanie
18. máj 2023

@motogirl699 vas nazor samozrejme

ella1234
22. máj 2023

@katarinka95 skús DM mlieko...je roky predávane veľa bábätkám vyhovuje...alebo france lait to je tiez lacnejsie.