Ahojte, potrebujem poradiť alebo skôr nejaké odporúčanie ohľadom umelých mliek. Dcérka má 2 a pol mesiaca, sme na umelom mlieku - Nutrilon.
Pllne kojena bola cca mesiac a pol, potom som ju začala dokrmovat a nakoniec sme ostali už len na nutrilon. No problém je ten, že ešte stále z neho dosť grca. Ona sa zvykla pogrcat a z MM ale toto je 3krat také časté a veľakrát to z nej ide prudom. Doktorka vravela nech jej nutrilon zmenim na iné umelé mlieko no problém je v tom, že konečne začala aj pekne kakat bez problémov a poučenia sa a plaču a a ja sa bojím teraz kvôli kakaniu mlieko meniť no vyzerá to tak, že budem musieť.
Vyberám medzi bebou a sunarom ni neviem sa rozhodnúť ze ktore. Viete mi prosím poradiť? Viem ze kazdemu dieťatku sadne iné mlieko ale aspoň by som si rada prečítala vaše skúsenosti s týmito mliekami.
@anorev123 môj syn mal to iste s tým vracanim, tiež prúdom, niekoľko krát do dna som ho musela prezliekat. Dr tvrdila ze to je normálne 🤦♀️ nakoniec som si vydupala AR Bebu ale synovi to nechutilo, lebo to mliečko je hustejšie. Tak sme zas ostali pri Beba HA ale kupovali sme potom sirup gastrotus baby a ten nám dosť pomohol. Už toľko negrckal. Možno aj vám by pomohol a nemuseli by ste vôbec mliecko meniť, inak potom ako sme prešli aj na tuhú stravu, myslím v 4m tak už sa to upravilo a negrckal už vôbec. Ja by som najprv ten sirup skúsila, je voľno predajný a uvidíte. Evidentne asi nutrilon problém nerobí keď kaka pekne 🙂
My sme používali sunar premium od narodenia, nedojčená, mliečko chutilo, nikdy sme s ním nemali problém. Do troch rokov ho pije, kakanie v poriadku.
za mna jednoznačne sunar
@anorev123 Sunar Ar comfort, je aj na grckanie a aj na kolíky, zápchy. A dá sa že vám ho aj dr predpíše do 6m.