Zmena UM - Sunar alebo Beba?

anorev123
4. júl 2022

Ahojte, potrebujem poradiť alebo skôr nejaké odporúčanie ohľadom umelých mliek. Dcérka má 2 a pol mesiaca, sme na umelom mlieku - Nutrilon.
Pllne kojena bola cca mesiac a pol, potom som ju začala dokrmovat a nakoniec sme ostali už len na nutrilon. No problém je ten, že ešte stále z neho dosť grca. Ona sa zvykla pogrcat a z MM ale toto je 3krat také časté a veľakrát to z nej ide prudom. Doktorka vravela nech jej nutrilon zmenim na iné umelé mlieko no problém je v tom, že konečne začala aj pekne kakat bez problémov a poučenia sa a plaču a a ja sa bojím teraz kvôli kakaniu mlieko meniť no vyzerá to tak, že budem musieť.
Vyberám medzi bebou a sunarom ni neviem sa rozhodnúť ze ktore. Viete mi prosím poradiť? Viem ze kazdemu dieťatku sadne iné mlieko ale aspoň by som si rada prečítala vaše skúsenosti s týmito mliekami.

evica17
4. júl 2022

@anorev123 Sunar Ar comfort, je aj na grckanie a aj na kolíky, zápchy. A dá sa že vám ho aj dr predpíše do 6m.

alexandramb
5. júl 2022

@anorev123 môj syn mal to iste s tým vracanim, tiež prúdom, niekoľko krát do dna som ho musela prezliekat. Dr tvrdila ze to je normálne 🤦‍♀️ nakoniec som si vydupala AR Bebu ale synovi to nechutilo, lebo to mliečko je hustejšie. Tak sme zas ostali pri Beba HA ale kupovali sme potom sirup gastrotus baby a ten nám dosť pomohol. Už toľko negrckal. Možno aj vám by pomohol a nemuseli by ste vôbec mliecko meniť, inak potom ako sme prešli aj na tuhú stravu, myslím v 4m tak už sa to upravilo a negrckal už vôbec. Ja by som najprv ten sirup skúsila, je voľno predajný a uvidíte. Evidentne asi nutrilon problém nerobí keď kaka pekne 🙂

lienka.7
5. júl 2022

@anorev123 beba sensitive. Moja prva malá mala zo sunaru take zapekanie ze az🤦‍♀️ prešla som na bebu a všetko ok. u druhej uz som sla automaticky. Ziadny problem! Aj keď je pravdou ze každé babo je ine, kamoska zase neda dopustiť na sunar.

modryyyy
5. júl 2022

My sme používali sunar premium od narodenia, nedojčená, mliečko chutilo, nikdy sme s ním nemali problém. Do troch rokov ho pije, kakanie v poriadku.

mareri
25. júl 2022

za mna jednoznačne sunar