Zmena UM a cumel na fľaške

malinajahoda
18. okt 2018

Mám dcérku skoro 8m. Od 5 týždňa pila mlieko AR, zistili jej reflux. Po poslednej kontrole, že je všetko v norme a máme nabehnúť na klasické riedke mlieko. Takže pije Beba optipro comfort 2. Predtým Nutrilon, katastrofa.
Teraz ale k veci. Zarobila som to mlieko a je to ako voda!!! 😡😤 Doteraz mala cumel 3 a musela som dať dvojku. Obrátila som to hore dnom a tečie to ako divé!!!
Čo teraz?!!! 🤷 Co mám dať jednotku ako novorodeniatku?
Aké mlieko vám pijú deti? Okrem Nutrilonu. Tiež je to také riedke? Také mam nervy 😠.
Nie je nejaké mlieko také krémovejšie? Mate skúsenosti?
Čo sa stane ak by som jej zmenila značku? Budu to skoro 3 mesiace čo prikrmujem.
Ďakujem vám.

drobcek26l
18. okt 2018

@malinajahoda no neviem ale asi všetky mlieka sú take riedke. 3 cumel je veľa. Na zahustene ÁR mlieko v pohode aké normálne verím ze tečie.
Moja dcéra ma napríklad 1 rok a mlieko pije stále cez 2-kovy cumel inak by sa tym zadusila 😀

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@drobcek26l ale ono to tečie prúdom aj cez dvojku! 👿

drobcek26l
18. okt 2018

@malinajahoda tak to neporadím. My mame flašku MAM a mliecko Sunar Premium. Zatial netečie

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@drobcek26l napadlo ma aj mlieko Sunar. Ze by bolo hustejšie? Alebo sú rozdiely v cumloch? 🤔

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda ja davam bio mlieko topfer kravske a pouzivam 4 cumel z aventu. Teraz mal maly 10 mesiacov a presli sme na 3 pricom ju kombinujem s 2. Maju ho na nete stoji okolo 9 eur. Nema sojovy lecitin.

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda je huste a pekne kremove

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 až štvorku? Aj ja mám práveže AVENT!!! Mňa porazí a mne toto tečie z dvojky! Bože, také mam nervy! Ale nemenila si značku mlieka, že? Na tomto ste od narodenia?

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 to by som potrebovala. Bože, ja neviem co budem robiť. Dúfam, že mi malá nezareaguje zle, keď zmením značku.

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda najprv ske mali nutrilon ha ale z toho maval srrasne hnacky takze od 2 mesiaca sme presli na toto mlieko. Od 4 mesiaca ma 4 cumel avent. Teraz na 3 mlieko som ho trosku este zvacsila aby to vobec tieklo je dost huste.

drobcek26l
18. okt 2018

@malinajahoda tak to neviem, ale napríklad ked mala mala 6 mesiacov chcela som prejsť na niečo lacnejšie ta som v DM kúpila Babylove mlieko a to sa so Sunarom nedalo porovnať. Sunar je naozaj taky ako mlieko, vonia je taky hustejší trosku sa zapeni a hento to bola riedka, smradlava voda. Takzepekne sme sa vrátili naspäť

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 áno, my sme z tiež z Nutrilonu AR mali zapekanie a zastavené vetry. Hrôza, peklo na zemi. Až Beba nám pomohla. No ale keď vidím toto, tak má ide poraziť! Takže určite je hustejšie,ked nate 4 cumel. Som sa bála či všetky mlieka sú také riedke.

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@drobcek26l to z DM by som nechcela ani ja kupovať. Od narodenia mate značku Sunar?

drobcek26l
18. okt 2018

@malinajahoda pri synovi som mala Nutrilon, potom Sunar Complex a az tretí Sunar Premium mu sadol v 2 mesiaci. Pil ho do roka
Dcérka je na Sunare Premium od narodenia teda ak nerátam Nutrilonovy týžden v pôrodnici . Teraz ma rok občas už dam kravské mliecko a občas Sunar

bafka
18. okt 2018

môj má špeciálne mlieko, dávam nutriton na zahustenie.... ale keď idem s ním na gastro na vyšetrenie, nemám zahustiť a to je čistá katastrofa, on to ani piť nevie, tečie to všaaade len nie do neho, hltá to neskutočne... no nervy mám ako hrom keď tam idem, lebo polovica mlieka je aj tak mimo neho

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@bafka veď to je to. Ze my sme doteraz mali AR mlieka a teraz som zhrozená, šokovaná čo to je za hnusné mlieko. Dám tam koľko je treba odmeriek a je to ako čistá voda!!!

nikusiak9
18. okt 2018

@malinajahoda skus jej to zahustit thm ze das menej vody a viac mlieka

renatka100
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renatka100
18. okt 2018

@nikusiak9 bude ich az prilis a bude moc priberat, su to vsetko umele vitaminy a mineraly takze to netreba prehanat

marion09
18. okt 2018

@nikusiak9 to nie je dobrý nápad!môže jej spôsobiť tráviace problemy

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@nikusiak9 to nemôžem, hrozí dehydratácia, je to tam napísané.

malinajahoda
autor
18. okt 2018

Dievčatá, nechala som to vodové mlieko vychladnúť a čuduj sa svete, ono to zhustlo! No ale aj tak, predsa to nebudem dávať dcérke studené, nie? 🤔

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda ked som odsavala mlieko tak ho pil vzdy vlazne az studene, hned vychladlo

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 ale ja som ho ochutnala teraz a doslova studené. To jej ho mám také dávať?

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda ja by som skusila inu znacku urcite to tak nema byt, mozno je to zla sarza, nemas este jeden iny balik?

trashpanda
18. okt 2018

Ja by som jednotku kľudne dala, keď by jej to vyhovovalo. Veď čomu to vadí? A môj malý pije France Lait. Nutrilon bol otras, zapekalo ho z toho. Keď je mala taký citlivý typ, skús jej dať FL, dobre sa trávi. 🙂

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 ja som kúpila 3 dózy mlieka naraz. Doteraz som to ešte miešali s tým AR mliekom, takže to bolo ešte v pohode. Pol na pol som dávala. Dúfam, že sa nič nestane ak zmením značku.

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@trashpanda jednotku cumel? Bože, ani neviem kde ho mam. Nutrilon je des. Skúsim zmeniť asi značku. A teraz ktoré? Topfer, Sunar alebo FL? No preboha, to bude dilema 🤔.

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda ved ma uz skoro 8 mesiacov, to uz ma prikrmy a moze uz aj jogurt. Ved o par mesiacov uz to umele ani nebude potrebovat. Ja uz davam iba v noci 🙂

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 tak co mi navrhuješ? 🤷

renatka100
18. okt 2018

@malinajahoda ak je na to zvyknuta tak by som pomaly minala tie co mas a skusila kupit dalsie a skusala aj ine znacky...