Zmena mlieka Sunar AR na Hipp Bio Combiotik

12. apr 2023

Ahojte žienky, chcem sa Vás opýtať či ste mali niektorá podobný problém.
Malý má teraz mesiac. V nemocnici som ho musela dokrmovať nakoľko som nemala ešte mlieko. To som dostala až pri odchode z nemocnice..doma som mu dávala aj svoje aj UM lebo som mala málo. Moje vyvrackal zakaždým tak bol potom len na UM ja som svojho mala máličko a stratila som ho. UM pil nutrilon obyčajný. No z neho ho zapekalo a taktiež vracal. Prešli sme potom na Sunar AR a tiež žiadna zmena akurát z neho nevracal ale stolica žiadna pomáhala som mu rektalnou rurkou. Boli sme aj u Dr. ten nám predpísal duphalac sirup na zmäkčenie stolice. Dostal len 3 dávky počas dvoch dní a mal z neho neskutočne kŕče preplakal mi celé dva dni vkuse ďalšie dni tiež neboli žiadna sláva. Pil len sunar ar plus probiotiká probiofix a balonix med. Aj po mlieku keď vypil som si všimla že akoby mal kŕče alebo niečo podobné stále krčí nožkami pučí sa a začne plakať. Cvičíme s nožkami masirujem bruško pupikom. Rozhodla som sa pre zmenu mlieka na kladne recenzie na HiPP bio combiotik. Aké skúsenosti máte s mliekom? Myslíte že nám to môže pomôcť? Dr. nás len odbije aby pil vodu alebo čajík. Pijeme pomedzi mlieko harmančekový čaj.

zuzkaa1991
12. apr 2023

Nam donútili v nemocnici nutrilon ze nechcem kojit 🤣🤣🙈🙈🙈(nejaka sestra sa stazovala) ked som primarke vysvetlila ze nemam (zakrpatene ) mliečne žľazy tak ako ma ist mlieko tak ju zacali prikrmovat....a to ich otravovalo ked som ziadala v bolestiach mlieko som povedala ze chcem hippko tak ze nie....tak ju zapieklo a to mala velmi silnú žltačku.....a tak zapieklo ze svokra mi po mesiaci povedala (ked som utekala do lekarne po cipok ci po kvapky) ze taky krc dostala cca 14dnova ze skoro zomrela ....detska ze prenaham ze nemusi kakat niekoľko dni blbosť tak sa dodzubala ze koniec koliky neskutocne a menila som cca po 2 3tyzdnoch mlieka potom bebu babylove a nakoniec hippko okkolo 3m 4m az.do 2.5r pila....ale zas kazde dieta ine....alebo fakt musi s tymi kolikmi prejst kym sa travenie nevyvinie 🤷‍♀️

autor
12. apr 2023

@zuzkaa1991 Ja zase mám ploché bradavky tak sme sa pokúšali cez klobúčiky ale darmo ťahal na prázdno.. tiež som išla za nimi že malý je hladný nejedol mi od pôrodu celý deň a nikoho to nezaujímalo. Odpoveď som dostala že oni nedokrmujú mám prikladať..a malý má žiť zo vzduchu 🤷‍♀️ pomohli jej potom kvapky či ten čipok? Je mi to ľúto 😔 je to somarina podľa mňa že aj niekoľko dní nemusia kakať keďže mu pomáham s rurkou ale každý deň naložená plná plienka ale stolica tuhá. Ja som sa bála meniť mlieko často ale keď vidím že sa veľmi trápi pučí a doktor nám dal len preháňadlo. Dnes pije druhý deň Hippko a už vytlačil sám doslova bobky. No snáď to bude lepšie a toto mliečko nám sadne nakoľko ma veľmi dobré recenzie.
Asi moja chyba bola začať s nutrilonom ale nevedela som aké a som prvorodička tak som nevedela ktoré je najlepšie.

zuzkaa1991
12. apr 2023

Aj ja som bola prvorodicka ;) v strese a ako casom som zistila aj s poporodnou depresiou.....
Tak zas moja kakala cez den aj prdkala...ale odbilo 19hod bud zaspala uz vecerny spanok a hodinu nato aa zobudila alebo nezaspala a dostala krce revala nonstop az do 24hod kazdy vecer výhoda ze byvame v dome nie v bytovke to by nas udali ja socialke susedia tak revala vkuse a nic nezabero všetko som skusala co na nete som nasla po 2hod 3hod druhe papanie....bud kus sa zlepsilo alebo az 3 papanie a mohli sme jst spat....davala som espumisan kedze sabsimplex som si zle zapamätala ja ze od 3m ale.bolo od 3tyzd.ze môže rurku sme zacali niekedy 2m (na vypustenie plynov to zabralo) len som sa bala aby na rurku nezvykla lenze pri rurke nikdy nekakala len syčali plyni z nej ....obklady teple 2krat na pohotovosti pomohlo cesta v aute🤣🤣🤣 takze viem ze pri druhom budem voziť v aute 🙈🤣🤣
Na 155 nie raz sme volali ako pomoct dieťaťu ale ked sme odpovedali co sme skúsali tak len vydrzat
Tak davajte sabsimplex pred mliekom ja som davala kvapky vzdy na lyzicku a tak do pusy nikdy do.mlieka

dally55
12. apr 2023

Naša pije hipp bio comb. od narodenia, nemáme s ním nejaký problém. keď bola mladšia zvažovala som zmenu mliečka, pucila sa a akoby ju trápilo bruško po najedeni, ale potom som skonštatovala že ju bruško asi zo všetkého trápi, či mliecko či probiotiká či espumisan, vitamín D ani nevravim aký to bol boj… proste musela podrásť trosku a bruško/crievka sa dovyvijat. Na ten plac niekedy pomohla tepla sprcha, ináč nič. Cca v 2-3 mesiacoch sa všetko upokojilo. Cize za mna ak kaká dobre tak zmena mliečka vám na kŕče asi nepomôže

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz