Urobila som dobre te som vymenila Kendamil za Nutirlon comfort and colics? Menila som túto nedelu. Neviem či nie je lepšie klasicky nutrilon. Je ti niekto s takouto skúsenosťou prosim? Preto že colics mi už nechcela pit. Mala ma 3,5 mesiaca
@crazy_lazy Vieš čo skúšame ho krátko od nedele a zmenila sa aj stolice podľa mňa je to preto že sa uvoľňuje a predtým mala kolíky a zápchy tak ma také riedsie stolice teraz ale doktorka povedala že mám pokračovať v značke Nutrilon ale ja som sama prešla na Kendamil a uvidíme no.. ale že zatiaľ pasuje dobre len mám také pochybnosti či som urobila správne
@amika123 ak jej ten Kendamil sedí, tak nerieš a nemeň zase späť. Uvidíš časom. Môjmu som v 4,5m mesiacoch zmenila z Beby Sensitive na Kendamil a všetko v poriadku (teraz má 6m). Chuťovo je naozaj super oproti Nutrilonu
@amika123 ahoj. Môj má už sice 6,5 mesiaca ale tiež ešte pije Nutrilon Comfort and Colics. Už tiež uvažujem, že mu ho zmením a kukám na nete UM a zvažovala som aj ten Kendamil. Prečo sa tak nezdá dobrý?