Ahojte mamičky.Malú už prikrmujem,papá krásne,chutí jej to!Pri tom som malej začala dávať z mliečka 2-ku.Nepije už veľa,poobede a nadránom,ale varím jej s toho aspoň nech takto má tú výživu z toho.Ale odkedy to pije,má problém s kakaním,čo predtým nemala,kakala každý deň.Teraz zas každý druhý a také malé tvrdé bobule.Aj dnes mala,a aj poplakala pri tom ☹ ,môže to byť z toho že sme jej menili mliečko,že to je moc silné pre ňu?Ďakujem vám za radi,prajem krásny deň!
nam pomohli slivkove vyzivy z coop jednoty na stolicu, treba viac tekutin prijimat plus zeleninove polievocky s maskom
@simca06022011 keď malej robím zemiakovú kašu,tak tam dám UM,alebo s toho mliečka jej robím puding,alebo ryžovú kašu.Z kravského mliečka jej nechcem variť,aj staršej dcérke som takto robila,lebo ona úplne odmietala piť mliečko od 5 mesiacov,tak som to takto kompenzovala,a hvalabohu nemala nikdy žiadni problém s kakaním ani ju nepobolievalo bruško.Kašu tiež papá na večeru,nemliečnu Hami čo zamiešam tiež Baby love mliečkom.
@katkab1985 Ahoj.Už je to OK.Zasa kaká tak ako predtým 🙂 Ďakujem 😉
ahojte, my pijeme teraz mliecka Topfer bio 1 a coskoro uz pojdeme na bio 2 a spat by som uz urcite nemenila!
caute baby, tak ako som spominala, presli sme na Topfer bio 2. Nebol ziaden problem, drobec sa hned chytil a chuti mu.
Pekny den.
caute baby, vcera vecer som zistila, ze produkty topfer (mlieka, kozmetika a kase) sa uz daju kopovat aj cez ich oficialnu stranku. huraaa 🙂
skuste viac tekutin popri tom mlieku pit, na varenie by som ho nepouzivala vobec... iba na pitie. Ked tak radsej daaku instantnu kasu 🙂