Mamičky poraďte mi prosím. Drobcovi mením mliečko lebo Nutrilon 1 mu nerobí dobre. Mám 8 krabíc neotvoreného Nutrilonu1 ( je v záruke,neotvorený ešte s plombou ) .. Viete mi poradiť kde by som ho mohla predať? Ja som ho kupovala z internetu lebo bol v akcii no malinký mi z neho začal grcať.
Za každú radu Ďakujem 🙂
@luliu juuj vážne?? ĎAKUJEM :-*
@stanka1987 na bazar sk. Kupis a predas uplne vsetko. Vyskusaj.. Dzrim✊
@misel0806 Ďakujem krásne :-*
@stanka1987 😀😀😀😀😀😀😀
Ahoj, ja som mala tiež kúpené tri rôzne mlieka, predala som ich cez bazár. Kočky takto kupujú mliečka, pretože mnohé skúšajú, ktoré je to najlepšie. A keď dieťatko všetky odmieta, tak to ide pekne aj do peňazí. My sme nakoniec našli to najlepšie mliečko amilk bifido🙂 v lekárni, poradila susedka. Je vynikajúce.
ahoj, my mame takto 3 krabice sunaru a 2 krabice nutrilonu, co sme skusali rozne znacky, az kym nam nezacal akceptovat amilk bifido. Susede sa ide teraz narodit syn, tak jej to posuniem, nech vyskusa, ale 8 krabic, to uz skus predat cez bazar alebo niekomu v okoli, kto ma babatko.
ja som darovala dve nespotrebované krabice nutrilonu kamoške. Prešli sme na amilk bifido, tak nám ostali. Bolo mi ľúto to vyhodiť, tak som to radšej darovala.
@stanka1987 kludne mozes aj tu na stranke v bazari 🙂. Aj ja som tu predala