Zmena mliečka a stolica dieťaťa

majusik1
8. sep 2012

Chcem sa opytať,ake su priznaky ked UM nerobi dobre.zmenila som mlieko kvoli stolici..neviem či je to dobre ci nie,ale ked babätko pije UM ma kakat kazdy den a moj kakal 2x za tyzden!

liz_lemon
8. sep 2012

@majusik1 o zmene UM sa treba vzdy poradit s pediatrom, UM by sa nemala casto menit

wierinkaa
8. sep 2012

Ja si nemyslim, ze by mal kakat kazdy den. Moja dcerka tiez ako male babo pila UM a kakala niekedy kazdy druhy niekedy Aj kazdy treti den, bolo to v pohode. Mozno teraz ma take obdobie.Samozrejme mala by si sledovat ci nema problem sa vykakat, ci ho neupchava, a nepisala si, ze ci len mliecko pije alebo ho uz Aj prikrmujes nejakou stravou. Pre tvoj pokoj sa opytaj svojej pediatricky.

majusik1
autor
8. sep 2012

@wierinkaa len pije,ma 3 mesiace..moja dokt.vravela ze deti na UM maju kakat kazdy alebo najneskor kazdy druhy den.

wierinkaa
8. sep 2012

@majusik1 mala by si to povedat doktorke, ked to trva dlhsie a uvidis co ti povie.ona uz bude vediet,ze co. Drzim palce🙂

mamahanky
8. sep 2012

@majusik1 to nieje pravda ze musi kakat kazdy den....moja tiez nekakala....bola na bebe a ta ju zapekala lebo je tam vela zeleza....zmenila som mlieko na babylove z dmky a kaka dvakrat za den...skus ho odparucila mi ho pediatricka 🙂....moja ma 5 mesiacov a uz aj prikrmujem aj to pomoze....