Ahojte. Kedze nam nic nepomaha na brusko a vykakanie, rozmyslam uz len nad zmenou mlieka, mame nutrilon ha, aj ked alergicka nie je, preventivne jej ho dali v nemocnici, zo zaciatku nebol problem, myslite, ze jej mohlo zacat vadit az neskor?? Radili ste sa najskor s doktorkou o zmene??
Vcera sme skusili dat druhe mliecko, tak som zvedava ako sa nan chyti, dufam, ze sa nebudeme musiet vratit k povodnemu... nie je ten comfort aj sladsi??
Chuti rovnako sa mi zdá 😉dajte vediet ci pomohlo
Zatial to vyzera dobre,vcera vecer sa pekne sama vykakala po 24 hodinach co papala druhe mliecko.. ani uz tak moc nekrici ani pri papani, ani pri puceni.. hadam sa jej to upravuje 🙂
Jeeee to sa teším 😉nám veru tiež pomohlo a to sme vyskúšali všetko kým sme skončili na comforte .. Tak držím palce 👌
Dakujem, ale neviem ci som to nezakrikla, dnes je neskutocna, bud spi alebo reve (doslova) ☹
To treba aspon dva týždne vydržať ,,, určite hned nemeňte lebo to bude este horšie
Nechystam sa menit, to viem, ze to nerobi dobrotu
ahojte babi davam hipp1 a dostala som france lait ked jej dam aj france lait aby som to minula a budem pokracovat v hippe , stane sa nieco , dakujem Vam
ahoj
my sme menili a skončili sme nakoniec na amilku.. pekne sa vykaka (davam aj espulmisan) a hlavne jej chuti a prospieva 🙂
@pavliinaars ja by som asi takto mlieka netočila... aspon podla toho ako sme museli menit pri synovi casto mlieka a vobec to nebolo dobré...
ahoj, tak ako ti k antibiotikam predpise doktorka automaticky kvoli traveniu probiotika, tak aj niektore mliecka obsahuju viacej probiotik ako ine. My pouzivame amilk bifido prave kvoli tym probiotikam. Vyskusaj 2-3 dni, ak nesadne, tak skus ine mliecko a uvidis, ktore mu najlepsie prospeje na travenie.
Nám Dr. Prehodila z Nutrilon ha na Comfort .. Zmäkčuje stolicu a je tiež hypoalergenne