Železná chuť Nutrilonu 1 Extra. Je to normálne?

lif150
3. mar 2011

Vie mi niekto napisat ci je normalne , ze citit v mliecku zelezo ?Jedna sa o NUTRILON1 EXTRA, nezda sa mi to, citim v tom pach zeleza a aj chut...Napiste mi niekto kto ho pouziva ci aj vase balenie je takto citit, alebo je nieco zle s tym mlieckom...Mala som jednu krabicu pred tym a bolo viac sladke ako normlany nutrilon , ale nic som necitila, zvlastne..

lif150
autor
3. mar 2011

no to som dala ja do diskusie , pretoze som nemohla odpovedat na ostatne odpovede..

pink_lady
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
usiko
4. mar 2011

no, si pozri na krabici mlieka cislo na tu bezplatnu infolinku, zavolaj,je tam velmi vzdelana pani,ktora ti povie,poradi..poradi ohladom vela veci okolo vyzivy, babtka a vselicoho......tak sa jej opytaj aj na toto......

katarinajurikova
4. mar 2011

Ahoj,aj mi sem tam pouzivame Extra a mne tam ta chut zeleza pride normalna ,vzdy tak chuti...tak neviem... 😒

pia22
4. mar 2011

Nam sa to dnes stalo s Nutrilonom 3, je hrubozrnny, citit z neho zelezo a zistila som, ze na zlozeni je iny pomer latok ako v predchadzajucom.

lif150
autor
27. mar 2011

no pisala som do nutrilonu e mail, napisali , ze ked niekde stoji mliecko dlhsie v skladoch , tak zacne v nom prebijat chut zeleza ,ale vraj to je normalne a ked je v zaruke nemusim sa bat ...