Ahojte. Moja mala kaka asi mesiac uz zelene a take redsie od kedy jej davam nutrilon. Pred tym som ju kojila. Doktorka jej robila vyter a mala len nejaku malu bakteriu ze to nieje nic. Tak neviem nezda sa mi to normalne. Mal niekto podobny pripad?
Hej. Aj môj syn pri UM mal zelenu stolicu. Nič sa nenašlo u Dr., on bol spokojný. Ak sme začali zavádzať tuhú stravu, tak sa farba zmenila na štandardnú 🙂
aj moj maly mal stolicu taku zltozelenu.ale spraval sa normalne, tak som to neriesila.
@veronikamilan_00 tak moj malý mal tiež zelenú stolicu, ale dr. že to je normálne, no jasné, sestrine deti mali peknú žltú, tak sa mi to nezdalo, k tomu ho občas aj bolelo bruško, dali sme spraviť testy a hups, alergia na mlieko ako vyšitá, zmenili sme mlieko a zrazu po zelenej farbe ani stopy
@malinajahoda uz asi 2tyzdne mame omneo comfort lebo ju bolelo brusko
@veronikamilan_00 pýtam sa preto, lebo zelená stolica býva, keď je stiepená bielkovina v mlieku. My toto máme v Beba ar. Je to vaše mlieko také horkasté?
@malinajahoda ano je horkaste
@veronikamilan_00 tak sa neznepokojuj. Dokonca my to na mlieku máme napísané, že keďže má tú štiepenú bielkovinu, tým pádom je ľahšie stráviteľné, je horké a stolica bude zelená. Nie žltá. Nie na všetkých mliekach je to aj napísané práveže. A keď to tam napísané nie je, tak sú vždy obavy. My máme od 5 týždňov takúto stolicu.
@malinajahoda no nieje to na nasom napisane. Ale dakujem aspon budem kludnejsia
@veronikamilan_00 pokiaľ malej robili výter a ten je ok, tak je to z mlieka.
Píšem co je tam napísané:
"Všetky hypoalergénne výživy s naštiepenou bielkovinou majú nahorklú chuť a môžu spôsobovať zelené sfarbenie stolice, čo je prirodzené."
@veronikamilan_00 máte klasický Nutrilon alebo ktorý?