Zelená stolica pri UM

veronikamilan_00
15. okt 2018

Ahojte. Moja mala kaka asi mesiac uz zelene a take redsie od kedy jej davam nutrilon. Pred tym som ju kojila. Doktorka jej robila vyter a mala len nejaku malu bakteriu ze to nieje nic. Tak neviem nezda sa mi to normalne. Mal niekto podobny pripad?

malinajahoda
15. okt 2018

@veronikamilan_00 máte klasický Nutrilon alebo ktorý?

zuz02
15. okt 2018

Hej. Aj môj syn pri UM mal zelenu stolicu. Nič sa nenašlo u Dr., on bol spokojný. Ak sme začali zavádzať tuhú stravu, tak sa farba zmenila na štandardnú 🙂

iveta143
15. okt 2018

aj moj maly mal stolicu taku zltozelenu.ale spraval sa normalne, tak som to neriesila.

janickacrazy
15. okt 2018

@veronikamilan_00 tak moj malý mal tiež zelenú stolicu, ale dr. že to je normálne, no jasné, sestrine deti mali peknú žltú, tak sa mi to nezdalo, k tomu ho občas aj bolelo bruško, dali sme spraviť testy a hups, alergia na mlieko ako vyšitá, zmenili sme mlieko a zrazu po zelenej farbe ani stopy

veronikamilan_00
autor
16. okt 2018

@malinajahoda uz asi 2tyzdne mame omneo comfort lebo ju bolelo brusko

malinajahoda
16. okt 2018

@veronikamilan_00 pýtam sa preto, lebo zelená stolica býva, keď je stiepená bielkovina v mlieku. My toto máme v Beba ar. Je to vaše mlieko také horkasté?

veronikamilan_00
autor
16. okt 2018

@malinajahoda ano je horkaste

malinajahoda
16. okt 2018

@veronikamilan_00 tak sa neznepokojuj. Dokonca my to na mlieku máme napísané, že keďže má tú štiepenú bielkovinu, tým pádom je ľahšie stráviteľné, je horké a stolica bude zelená. Nie žltá. Nie na všetkých mliekach je to aj napísané práveže. A keď to tam napísané nie je, tak sú vždy obavy. My máme od 5 týždňov takúto stolicu.

veronikamilan_00
autor
16. okt 2018

@malinajahoda no nieje to na nasom napisane. Ale dakujem aspon budem kludnejsia

malinajahoda
16. okt 2018

@veronikamilan_00 pokiaľ malej robili výter a ten je ok, tak je to z mlieka.
Píšem co je tam napísané:
"Všetky hypoalergénne výživy s naštiepenou bielkovinou majú nahorklú chuť a môžu spôsobovať zelené sfarbenie stolice, čo je prirodzené."