Zelená stolica a zmena mlieka

blizenec79
16. mar 2021

Ahojte zeny mozno mi poradite,zmenili sme mlieko a odvtedy ma maly zelenu stolicu,myslite ze je to tym?mam sa vratit k povodnemu alebo pockat?nemoze mu to uskodit?dakujem

tehotna40
17. mar 2021

Na aké mliecko ste menili ? Ak je hypoalergenne tak zelena stolica je v poriadku a pokiaľ maly nema nejaké problémy alebo bolesti mliecko by som naspäť pôvodne nedávala

blizenec79
autor
17. mar 2021

@tehotna40 No od porodnice sme boli na hipp probiotic,mal zltu stolicu pravidelne ale bol strasne zaplyneny,aj chrapcal mi lebo na orl vsetko ok bolo,aj viac grckal z toho mlieka,zmenila som na sunar tam vymizlo co mal pri hippe ale zase ma zelenu stolicu tak som skusila babylove dost ma dobre ohlasy to mlieko,to iste vsetko ok len stale zelena stolica...tak neviem ci ostat pri babylove alebo sa vratit na zaciatok ako pri hippe..nemoze mu uskodit ked ma zelene?netravi mu to zle?

tehotna40
17. mar 2021

Skúste sa spýtať dr, ale my sme na hipp comfort a tiež ma zelenú stolicu a všetko ma v poriadku.

blizenec79
autor
17. mar 2021

@tehotna40 Takze Vam doktorka normalne povedala ze moze mat zelenu ked mu nic ine nieje?

tehotna40
18. mar 2021

@blizenec79 ano. Lebo to mliecko co my pijeme je hypoalergenne

tehotna40
18. mar 2021
blizenec79
autor
18. mar 2021

@tehotna40 Dakujem pekne za info😀

tehotna40
18. mar 2021

@blizenec79 neje začo. Určite sa spýtajte dr, ona môže spraviť ak nejaké stery poprípade, ale ak nemá nejaké tráviace ťažkosti, myslím ze to bude ok. Veľa zdravia .

aschkimka
2. máj 2021

@blizenec79 je to normálne, dcéra je na Nutrilone comfort a Colics a tam je nastiepena bielkovina a preto má zelenú stolicu, sem tak horcicovu ale väčšinou zelenu 🙂

marika2101
17. jún 2022

@aschkimka zdravím, ak sa môžem opýtať, tak ta zelená stica je teda v poriadku ? Konkrétne pri tom mliečku, čo uvádzate? Ďakujem.

aschkimka
18. jún 2022

@marika2101 áno, pri comfort & colics pri nutrilone je to úplne bežné 🙂