Ahojte, mamičky, ktoré ste už pred pôrodom vedeli že nebudete dojčiť, kupovali ste väčšiu zásobu umelého mlieka dopredu? Aká značka najlepšie? Alebo je lepšie kúpiť niekoľko značiek a potom podľa toho ktoré sadne. Ďakujem
Nemala som kupene vopred ani jedno isla som z porodnice rovno do dm kupit. Moze sa stat ze babatku nesadne. Pri druhom synovi som skusala rozne kym mu jedno sadlo.
A pil kendamil bio
Ak si presvedčená, že nechceš a nebudeš dojčiť, tak odporúčam kúpiť viac znaciek po krabici a uvidis, čo bábätku sadne. Ostatné použiješ neskôr do kasiciek, alebo do javicky pre dospelých.
My sme skúšali dm bio, babylove, nutrilone, bebu, hipp, sunar... Akonáhle nejaké sadne, už ďalej neskúšat! (nášmu sadlo dm bio).
Zhruba po 2-3 dňoch zistíš, či sedí. Dobra stolica, pravidelná, babu chuti. Držím palce... To skúšanie je niekedy trosku o nervy.
ani ja by som skor nekupila... v nemocnici zistis ktore UM babatku budu davat a potom poveris manzela nech nakupi zasoby pokym ta prepustia :P 🙂
Nam dali v porodnici bebu … hned ako sme prisli domov som kupila kendamil organic a neskor som menila za obyc kendamil …..
ja som kupila pre istotu jednu Bebu.. a ked sadla, uz som sa zasobila 😊
V porodnici davali nutrilon, maly plakal stale. Cestou z porodnice sme kupili um, sunar. Ale zasoby by som nekupovala, vyskusaj jednu krabicu a potom uvidis ci sadne. Maly na sunare neplace, je pokojny.
Ptripadne mozes muza v den pdchodu z porodnice vyslat kupit, bud to co sadne v nemocnici. Pripadne ine. Aby ste sa nezdrzovali potom uz.
Urcite nekupuj zasoby. Naozaj sa neda povedat, ktore sadne tvojmu babatku. Ale odporucam kupit probiotika - tie su potrebne k UM.
V nemocnici ti nejake UM daju a uvidis ako sadne a od toho sa odrazis. Dnes kupis UM hned ako potrebujes.
Určite by som nekupovala dopredu lebo ak nesadne tak budeš mať zbytočné starosti s predajom atď. Ak nechceš kojiť tak v nemocnici malému isto dajú nejake UM - pred odchodom zisti aké a ak mu bude robiť dobre tak ostaň pri takom mlieku. Striedať UM nie je dobré pokiaľ bábu nerobí ťažkosti. Všeobecne sa odporúča aspoň týždeň podávať jednu značku aby si bruško zvyklo, no isto zmenu konzultuj s pediatrom 🙂
Ja by som kupila tiez len jedno, ak sadne potom si urob zasobu.
ahoj z vlastnej skúsenosti ti neodporúčam velmi meniť mlieka... možeš mu pokaziť trávenie
ja by som skúsila značku kendamill.. hlavne nemiešaj mlieka