Ahojte, prosim kto daval/dava toto mliecko- zapeka Vam deti? Resp. Maju po nom taku hustejsiu stolicu? A ak ano, co k tomu pripadne davate, aby ju mal makksiu/ redsiu?
Dakujem
Ja som ho dávala drobcovi do roka. Nezapekal, naopak stolicu mal uplne v pohode. Bola to posledná voľba po niekoľkých neúspešných mliekach. Takže nám sadol perfektne. Po roku som prešla na Sunar comlex...
@misickaa4 my máme Sunar AR a dávali sme ho práve kvôli tomu že malého zapekalo... Predtým sme dávali Bebu a toto mliečko nám veľmi pomohlo 😊
@misickaa4 Nie. Sunar AR nam mudr. priedpisovala do roka lebo maly mal reflux a zapekalo ho. Na predpis je iba do roka, AR je iba jednotka a keďže už negrckal tak sme prešli na Sunar komplex, ktorý mu tiež sedí a nerobí problém. Ak tvojho malého zapeka, daj mu probiotika. Nam sa najviac osvedčil Infants Dophilus, tie olejove mu spôsobovali koliku.
@misickaa4 davala som mu po kazdom jedle, ale fakt si iba trosku cucol, mozno 5ml, ale pediatricka mi vzdy povedala, ze aj to malo staci, len nech sa mu proste v crievkach ten husty sunar trosku zriedi...maly mal reflux, ale nie nejaky extra vazny...grckal mi, ale nie vzdy a moc...po polroku to myslim preslo...a ked bol taky malicky, tak som mu davala obycajnu vodicku...cajik som mu davala myslim az ked mal cca 3 mesiace...a aky presne si nepamatam, viem, ze to bol taky, co mal na krabicke napisane ze moze od 3 mesiacov...myslim ze najprv harmancekovy, potom v 6 mesiacoch tusim ovocny daky...ale najlepsie je aj tak ucit na cistu vodicku 🙂
@misickaa4 Trošku cucnut mu nepomôže. AR sa dáva preto, aby sa obsah v žalúdku zahustil a nevracal sa späť. Ak mu toto mlieko sedieť nebude a ani po probiotikách sa stolica nezlepší bude možno lepšie pouvažovať nad iným mliekom. Skús sa poradiť s mudr. pretože ani časté striedanie mliek nieje dobré.
@misickaa4 mojej malej som dávala cucnut aj trosku vody a reflux sa zlepšil, keď sme boli na kontrole. Čaj pri refluxe nie.
@veronicka_fazula a po sunar ar maval stolicu kolkokrat do dna? Mal ju riedku, alebo skor taku pastu?
@misickaa4 väčšinou máva niekoľkokrát do dňa, ale sú dni keď má raz za deň alebo jeden deň nekaká ale to je veľmi málo... A stolica je taká ako má byť čiže taká praženica 😊
@veronicka_fazula a ako stary, prosim?
@misickaa4 4 mesiace mal 😊
@asia83 a ake davate mliecko ked pouzivate len jednu odmerku? Mne malu strasne zapeka zo Sunaru Ar a ma z neho koliky a bolesti bruska, ako keby ma na nu opacny efekt ako je na krabici. Mame hp uz 8 den
@lenuska0000 No, keďže mlieko bolo husté (Sunar AR), nešlo mu cez dierku, tak som mu ho pridávala do normálneho Sunaru. 180 ml vody, 5 odmeriek normálneho Sunaru a 1 odmerka Sunaru AR. Napríklad.
@misickaa4 My používame, ale iba jednu odmerku do každého mliečka. Je veľmi husté, tak to takto riešime. Nespozorovala som, že by malého zapekalo.