Zapeká Nutrilon Allergy?

bibg
25. okt 2020

Ahojte, od včera má mesačný syn nutrilon allergy care kvôli alergií na kravské mlieko ale je dosť nekludny, prdka pekne ale nemôže sa poriadne vykakat. Dnes som mu už pichla teplomer a išlo z neho dosť husté. Prišlo mi to niečo ako keď vytláčate zubnú pastu. Nemalo to vôbec vody. Poraďte mám zavolať dr alebo mám pokračovať v dávkovaní? Stretol sa s tým niekto? Ďakujem

alexandra2010
26. okt 2020

@bibg ahoj, neporadim vela ale napisem skusenost. Dcerka mala zistenu alergiu KB a netolerovala nutrilony aj ked sa udajne moze ten allergy care...my sme presli na Humana Soya ale myslim uz neni na Slovensku. A ked mala 8 mes., tak pila len ryzove a mandlove mlieko, pod dohladom pediatra...Ty malemu este to nemozes dat, viem. Dufam ze sa to zlepsi, ev. napis ako ste dopadli.

8adriana8
15. máj 2021

@bibg ahoj. Ako ste nakojiec dopadli s mlieckom? Ja som ho malej zacala davat tak raz za den, ostatne je kojena a tiez ma podobny problem tak rozmyslam ci z nutrilonu alebo z prikrmu.

bibg
autor
16. máj 2021

@8adriana8 ahoj, nakoniec sme skončili az na mlieku neocate, keďže ten nutrilon netoleroval. No a s kakanim. Teplomer som mu dávala až do 5 mesiaca. Dokedy sme nezačali s prikrmami. Až vtedy sa to upravilo. Už má 7 mesiacov a problém s kakanim nemá. Kaka sám aj niekoľko x za deň 🙂 voac menej má mlieko už len keď ide spat. Inak má nahradené skoro všetko.