Ahojte, od včera má mesačný syn nutrilon allergy care kvôli alergií na kravské mlieko ale je dosť nekludny, prdka pekne ale nemôže sa poriadne vykakat. Dnes som mu už pichla teplomer a išlo z neho dosť husté. Prišlo mi to niečo ako keď vytláčate zubnú pastu. Nemalo to vôbec vody. Poraďte mám zavolať dr alebo mám pokračovať v dávkovaní? Stretol sa s tým niekto? Ďakujem
@8adriana8 ahoj, nakoniec sme skončili az na mlieku neocate, keďže ten nutrilon netoleroval. No a s kakanim. Teplomer som mu dávala až do 5 mesiaca. Dokedy sme nezačali s prikrmami. Až vtedy sa to upravilo. Už má 7 mesiacov a problém s kakanim nemá. Kaka sám aj niekoľko x za deň 🙂 voac menej má mlieko už len keď ide spat. Inak má nahradené skoro všetko.
@bibg ahoj, neporadim vela ale napisem skusenost. Dcerka mala zistenu alergiu KB a netolerovala nutrilony aj ked sa udajne moze ten allergy care...my sme presli na Humana Soya ale myslim uz neni na Slovensku. A ked mala 8 mes., tak pila len ryzove a mandlove mlieko, pod dohladom pediatra...Ty malemu este to nemozes dat, viem. Dufam ze sa to zlepsi, ev. napis ako ste dopadli.