Dobrý deň, mam 7 týždňoveho chlapca a trapia nas koliky + sa nemôže vykakť. Od narodenia sme kojili + prikrmovali Nutrilonom no teraz 3 týždne sme už len na UM. Od narodenia sme prikrmovali Nutrilon Advenced no teraz nam prestal kakat. Brusko ho boli je nervozny tak mu musime pomoct rekralnou rurkou. Včera sme skusili kupit Nutrilon comfort a Colics no lenže zatiaľ ani ten nezaberá a stale nekaka. Mám v tom pokračovať a počkať chvilku či si telo na to zvykne alebo mam prejsť na ine mlieko?
@sabkafolto ja som skúsila nutrilon, sunar, kendamil....
Nám zabralo a pomohlo hipp combiotik
A to malú trápili fakt silne koliky a nevedela kakat.
@sabkafolto skor ako by som presla na ine UM by som skusila zaradit probiotika, ak teda nedavas. U nas to velmi pomohlo.
@barbora0308 davam aj probiotika Biogaia
@nikol789 a za aky cas to zabralo ked si prešla na ten Hipp combiotik?
@sabkafolto urcite to chce cas, aspon tyzden… my sme mali tiez problem skusila som aj certa diabla kvapky stavy mlieka, dodnes ma problem s tvrdou stolicou (9m) ☹️ Drzim palce 🍀
@sabkafolto cca týždeň ale z nutrilon jej bolo fakt asi najhoršie, ale u každého bábätka je iné, tiež dávam probiotiká biogaia
@sabkafolto prejsť na kendamil a kúpiť balonix med to je proti kolikam a verte že do dvoch dní máte proti starostiam a ešte kúpiť fľašu dr browns s trubičku .
No tak sa nam konecne slavnostne vykadil len stolica bola zelena tuha. Ale to moze byt z toho noveho nutrilonu ze?
@sabkafolto treba skusit davat aj probiotika, to dost pomaha, teda aspon nasej dcere to pomahalo.
@lubina dávam Biogaia
Koliky u nás prešli keď sme zmenili um na Kendamil. Takze odporúčam + biogaia
@anina2326 a kendamil ktorý?
@sabkafolto Kendamil obyčajný 1tka 😊
možno mu nesedi mliečko. Ake mlieko mu dávaš?
@mareri davali sme Nutrilon, ale prešli sme na Ke damil a zatiaľ je to lepšie 🙂
@sabkafolto my sme mali kolíky do 11 týždňa, zapeka nás tiež. Resp.zapekalo zmenila som Dcko (vigantol) na Dcko Jamies a medzi mliekami dostáva 4-5 lyžiciek vody a už je to ok.
@berkyd ja tiez davam Vitamin D od Jamieson aj vodicku a čo sme presli na Kendamil tak už aj pekne kaka 🙂
@sabkafolto od Nutrilonu zvykne zapekat, skor by som sa preorientovala na inu znacku. Zeny si tu dost casto chvalia kendamil. No treba najst to spravne pre vase babo.