Zahusťovanie umelého mlieka

treissy
5. jan 2015

Ahojte,potrebovala by som radu...moja 5mesačná dcérka potrebuje,aby som jej mliečko zahustovala,lebo inak grcká....mávala aj silné koliky kvoli kt.sme skončili aj v nemocnici :( tie teraz ako tak ustúpili....na zahustovanie použivam NUTRITON čo tiež nieje lacná položka 😖 prosím máte nejaké tipy,čím iným by som jej to mliečko mohla skusit zahustit ? detská lekarka mi poradila skusit aj ovsennu kašu....no sice to vypila,ale mala potom také bolesti,že až 🙄 počula som že aj napr.ryžovou kašou ale akou ? po domacky urobenou ale kupit v obchode napr.NESTLE SUNARKA atd, DAKUJEM za všetky tipy a rady....

motiilik
5. jan 2015

@treissy ahoj ja som zahusťovala ovsenou kašou,do ktorej ked som ju robila doma dala vyvariť kmín(razcu),potom precedila a bolo dobre..mala uplne super vetry a žiadne bolenie bruška..rýžová kaša je podla mna,ked treba dieťa zapiecť,ja som ju skusila raz a potom sa mi mala nemohla vykakať..tu ovsenu kašu som používala pri mojich oboch deťoch skoro od narodenia,bo ja som mlieko nemala a klasický nutrilon im nestačil...

treissy
autor
5. jan 2015

no už radšej skúšat nebudem,vieš aké mala bolesti potom no strašné.... 😢 teraz som našla na nete nestle ryžová krupica,že je vhodná na zahustovanie polievok detských pokrmov a že sa može i pridavat do BEBY HA kt.mi použivame tak vyskúšam toto radšej...ale aj tak dakujem za tip 🙂

divana
5. jan 2015

@treissy a co vam pomohlo na koliky? Lebo aj my mame strastne problemy s bruskom pspame bebu ar lebo tiez grckame, alechcela by som jej ju vymenit lebo podla mna to ma z nej a tiez zahustit normalne mlieko niecim inak my mame 4m.

treissy
autor
5. jan 2015

@divana nám v nemocnici poradili sab simplex a ozaj pomohli...ja davam bebu ha a ta je super.skús túto.je to naj medzi UM....a na to zahusťovanie som z toho tiež mimo...používam ten nutriton ale chcem vyskúšať niečo iné....

divana
5. jan 2015

@treissy tak ja by som chcela skusit inu znacku celkovo lebo mne sa ta beba moc nepaci, ale uvidime nam tieto kvapky nepomahaju skusili sme vsetky co su hadam na trhu, a tak ja dufamze sa nam to s prikmami zlepsiaspkn nejaku nadej si musim davat inak by som zosalela 🙂

treissy
autor
5. jan 2015

@divana tak to ti verím,presne viem čo preživaš 😉 my mávame ešte koliky ale nie také ako predtým....a aku značku flašiek použivaš? píše sa,že aj tie treba skúsit vymenit...my sme mali MAM a teraz AVENT

divana
5. jan 2015

@treissy no my sme mali avent ale z tych cumlov sa jej nedobre pilo, lebo tym ze je ta beba ar hustejsia tak tie dierky som jej musela zvacsit a to uz nebolo ono tak sme presli na mum a ten nam vyhovuje lebo tam sa zvacsuje dierka a nie pocet dierok, vsak aj my este mame koliky teda hlavne v noci mame problemy s prdikmi vsak mala mi spi cez den len 20min najviac nech robim cokolvek a kocik je nas najvacsi nepriatel 😒

slamka890
1. feb 2015

Ahoj skus zahustit ten Nutrilon tou ryzovou kasickou .My sme to tak v nemocnici robili.Bud znackou Beba alebo aj to Nestle. Tiez sme prebili vacsiu dierkudo cumlka od flasky Avent lebo kasa to zhusti a ziaden problem ;) Ak robis napr. 120 ML NUtrilonu tak daj len 3 odmerky Nutrilonu a jednu kasicky. Ak 90 ml tak zas 2 Nutrilonu a jednu kasicky ;)

zuzu007
2. sep 2015

@slamka890 to nevadi ked je kasa od viac mesiacov nez dieta ma ak dam len jednu odmerku?