Ahojte,potrebovala by som radu...moja 5mesačná dcérka potrebuje,aby som jej mliečko zahustovala,lebo inak grcká....mávala aj silné koliky kvoli kt.sme skončili aj v nemocnici :( tie teraz ako tak ustúpili....na zahustovanie použivam NUTRITON čo tiež nieje lacná položka 😖 prosím máte nejaké tipy,čím iným by som jej to mliečko mohla skusit zahustit ? detská lekarka mi poradila skusit aj ovsennu kašu....no sice to vypila,ale mala potom také bolesti,že až 🙄 počula som že aj napr.ryžovou kašou ale akou ? po domacky urobenou ale kupit v obchode napr.NESTLE SUNARKA atd, DAKUJEM za všetky tipy a rady....
no už radšej skúšat nebudem,vieš aké mala bolesti potom no strašné.... 😢 teraz som našla na nete nestle ryžová krupica,že je vhodná na zahustovanie polievok detských pokrmov a že sa može i pridavat do BEBY HA kt.mi použivame tak vyskúšam toto radšej...ale aj tak dakujem za tip 🙂
@treissy no my sme mali avent ale z tych cumlov sa jej nedobre pilo, lebo tym ze je ta beba ar hustejsia tak tie dierky som jej musela zvacsit a to uz nebolo ono tak sme presli na mum a ten nam vyhovuje lebo tam sa zvacsuje dierka a nie pocet dierok, vsak aj my este mame koliky teda hlavne v noci mame problemy s prdikmi vsak mala mi spi cez den len 20min najviac nech robim cokolvek a kocik je nas najvacsi nepriatel 😒
Ahoj skus zahustit ten Nutrilon tou ryzovou kasickou .My sme to tak v nemocnici robili.Bud znackou Beba alebo aj to Nestle. Tiez sme prebili vacsiu dierkudo cumlka od flasky Avent lebo kasa to zhusti a ziaden problem ;) Ak robis napr. 120 ML NUtrilonu tak daj len 3 odmerky Nutrilonu a jednu kasicky. Ak 90 ml tak zas 2 Nutrilonu a jednu kasicky ;)
@treissy ahoj ja som zahusťovala ovsenou kašou,do ktorej ked som ju robila doma dala vyvariť kmín(razcu),potom precedila a bolo dobre..mala uplne super vetry a žiadne bolenie bruška..rýžová kaša je podla mna,ked treba dieťa zapiecť,ja som ju skusila raz a potom sa mi mala nemohla vykakať..tu ovsenu kašu som používala pri mojich oboch deťoch skoro od narodenia,bo ja som mlieko nemala a klasický nutrilon im nestačil...