Ahojte syn bude mat o par dni 14 mesiacov. Bez vecerneho mlieka nechce spinkat. Cim Vy zahustujete vecerne mlieko? Ak zahustujete?
Keď som ukončila dojčenie (dcérka mala 2r4m), dávala som malej na noc mix kravského mlieka a Nestle Mliečko s kašou. Po pár mesiacoch som prešla na UM, to už nijako neupravujem.
Ničím... Normálne si vypije svoju dávku mlieka a spí
Prečo sa to vlastne má zahusťovať? My dáme malému pred spaním normálne jedlo a tak si dá svoje mlieko
@angeli121212 nema.. to je len mytus, ze dieta bude lepsie spat.
@anavixy veď ja tiež tak viem že mýtus.. ale napr náš sa musí pred spaním asi pol hodinu hodinu najesť vtedy spí najlepšie lebo inak je naozaj v noci hladný a vypije ešte jednu dávku mlieka
@angeli121212 ano, tak je to najlepsie, ale hustejsie mlieko rozdiel asi nespravi, bud normalne napapat alebo dat aj cez noc 🙂
@anavixy tiež si nemyslím... Mne príde jednoduchšie dať drobcovi normálne jedlo a tak mlieko resp. Poprípade v noci to mlieko
S detskou krupicou treba zahustit. Nebude potom hladný v noci
Normálne mu daj veceru a potom pred spaním mlieko. Netreba nič zahusťovat.
Ničím. Daj večeru a take dve hodiny po mlieko.
@jazula no ja ked mu dam ciste UM, by za 3 hodiny vstal... akoze davam od hami nemliecnu len som premyslala nad niecim do nestoji skoro 4 € za par gramov 🤔
@sisska96 no len tu treba prevarit nie len nasypat 🙈
To Nestle Mlieko s kašou je uz tekuté, dávala som tak, že pol tej krabičky a doliať kravským mliekom. Balenie 2krabičky stojí cca 3€ a mala som to na 3-4 noci. Ale do UM by som nedávala nič a vlastne ani nedávam.
Tak buď zaplatíš viac peňazí za niečo iné alebo trošku dáš si tú námahu s varením
Nezahustovala som. Ma 18 m a vecer mlieko stale davam kym chce. Nevadi mi to.