dobré ráno, mám možno trochu divnú otázku, ale nemá mi kto poradiť. So synčekom prechádzame z HiPP 1 na HiPP 2 (na odporúčanie lekára), ale nikto nám nepovedal ako s dávkovaním, na krabici je, že 150 ml +5, 180 ml+6, 210 ml+7 l, tak som sa chcela opýtať či môžeme pokračovať so 180/210ml (vody) ako sme boli zvyknutí pri jednotke alebo mám začať od 150ml. Ďakujem sa odpovede
jasné, že môžeš pokračovať s takým množstvom, ako doteraz. Ale druhé mlieko je sýtejšie, takže sa môže stať, že dieťa ti vypije menej, tak ti budú zbytočne zostávať zvyšky.
Ďakujem za odpovede 😅 nemám sa vážne kde informovať, lebo sme s priateľom ostali prakticky bez pomoci, lebo jeho mama kojila, pre moju som sklamanie a doktor dovolenkuje. pomohli ste
@dianava
My keď sme prechádzali na nutrilon 2ku, tak nám doktorka povedala ze postupne .. 2ku dat iba ráno-1x denne a pokračovať jednotkou, na druhý deň 2x denne , na tretí 3x denne..až pokiaľ sa nedostaneme na tu dávku koľko krát denne papá mliečko a takto postupne vynechať 1ku.
Neviem prečo a či to tiež tak niekto robil ale my sme prešli takto postupne a žiadny problém nebol.
@dianava normalne prejdite na dvojku a plati, ze 30ml vody a jedna odmerka mlieka. Ine to je uz pri Hipp 3-ke kde jedna odmerka mlieka ide na 45ml vody 🙂
@dianava Ja som nemenila množstvo pri prechode. Tak ako som dávala 1tku, rovnako aj 2ku.