Z umelého mlieka 1 na umelé mlieko 2

dianava
26. júl 2022

dobré ráno, mám možno trochu divnú otázku, ale nemá mi kto poradiť. So synčekom prechádzame z HiPP 1 na HiPP 2 (na odporúčanie lekára), ale nikto nám nepovedal ako s dávkovaním, na krabici je, že 150 ml +5, 180 ml+6, 210 ml+7 l, tak som sa chcela opýtať či môžeme pokračovať so 180/210ml (vody) ako sme boli zvyknutí pri jednotke alebo mám začať od 150ml. Ďakujem sa odpovede

terez246
26. júl 2022

@dianava Ja som nemenila množstvo pri prechode. Tak ako som dávala 1tku, rovnako aj 2ku.

andrea_82
26. júl 2022

jasné, že môžeš pokračovať s takým množstvom, ako doteraz. Ale druhé mlieko je sýtejšie, takže sa môže stať, že dieťa ti vypije menej, tak ti budú zbytočne zostávať zvyšky.

dianava
autor
26. júl 2022

Ďakujem za odpovede 😅 nemám sa vážne kde informovať, lebo sme s priateľom ostali prakticky bez pomoci, lebo jeho mama kojila, pre moju som sklamanie a doktor dovolenkuje. pomohli ste

surama
26. júl 2022

@dianava Podstatne je, ze na 30ml vody ide 1 odmerka. A mlieka si uz urobis kolko potrebujes nie? Napr. zbytocne budem mojmu synovi robit 210ml, ked vypije len 150, niekedy 180ml a niekedy len 120.

lia2022
26. júl 2022

@dianava
My keď sme prechádzali na nutrilon 2ku, tak nám doktorka povedala ze postupne .. 2ku dat iba ráno-1x denne a pokračovať jednotkou, na druhý deň 2x denne , na tretí 3x denne..až pokiaľ sa nedostaneme na tu dávku koľko krát denne papá mliečko a takto postupne vynechať 1ku.
Neviem prečo a či to tiež tak niekto robil ale my sme prešli takto postupne a žiadny problém nebol.

patriciaem
26. júl 2022

@dianava normalne prejdite na dvojku a plati, ze 30ml vody a jedna odmerka mlieka. Ine to je uz pri Hipp 3-ke kde jedna odmerka mlieka ide na 45ml vody 🙂