Ahojte, už som tu diskutovala ale chcem
Sa ešte spytAt. Môj maly má 2 mesiace. Doteraz mal v kuse hnacky, zistili mu intoleranciu tak sme dali umele mlieko. Po 3 dňoch sa začal pocit, tak sme mlieko vymenili na radu lekára no zase na 4 deň sa nevedel samvykakat, použili sme rúrku. Maly mal krasnu stolici nebola tvrda ale mal s tým velky problém. Keď papa zase má krce. Môže to byt tým prechodom a boľavým crievkom alebo to je zlým mliekom. Nechcem mu to zase meniť hala bala. Dakujem , už sme zufali
A aké mlieko mu dávaš - značku? Podľa mňato bude chcieť špeci, ktoré by si mala mať asi na predpis. Nemá zmysel podľa mňa meniť nutrilon za bebu, ktoré kúpiš normálne v obchode. To nebude pre ňho
neviem,nasa nemala az take problemy,mozno by bolo dobre zmenit pediatra ak nevie,alebo sa aspon poradit s inym,papat musi,aby priberal..... alebo aspon nastojcit na predpisani toho mliecka ake by mal papat.
a kojenie teda v tomto pripade pren je nevhodne ?
Ja len ze moj krpec od narodenia kakal uplne v pohode a okolo toho druheho mesiaca mu to tiez "prestalo ist", hoci mal riedku stolicu. Proste jak keby to nevladal vytlacit. K tomu sa pridala bolest brucha, krce, prdy - skratka koliky. V tretom mesiaci to preslo. Tiez sme menili mlieko (Nutrilon HA za Nutrilon Allergy Care, lebo muz ma alergiu na BKM, tak pre istotu, ci nema aj maly), ale s tymto to vobec nepomohlo. A v tom istom case - okolo toho druheho mesiaca (alebo mozno o nieco skor) sa mu zacal prejavovat aj reflux (grcal od porodnice, ale nie tak ako potom). Tak mozno to neni mliekom ale vekom.
@igabi presne toto co pises: "Bo ja sa obávam ten je ro nevyzretostou crievok a aj tým že doteraz mal stále hnacky a anevie to vytlačiť lebo hovienka nemá tvrde"
Este mi napadlo, ze na laktozovu intoleranciu skusit dat ColiPrev, ci pomoze.
a má intoleranciu na laktozu / čo je zriedkavé pri bábätkách/ alebo alergiu na bielkovinu? lebo tam treba špeci Um na predpis z gastro, ked teda už nekojíš..