Z čoho by malo 2,5-ročné dieťa piť mlieko?

20. máj 2024

2,5 rocne dieta pije rano a vecer mlieko z flase s cumlom. Potrebujem mu do mlieka primiesavat prasok, ktory sa ale uplne nerozpusti, resp zostanu malinke ciastocky, ktore sa obavam, ze neprejdu cez malu dierku na cumli. Viete mi poradit, z coho ineho by mohol to mlieko pit, aby som do neho dostala aj ten nie uplne rozpusteny prasok? Pije zo slamky, z pohara, ktory sa neda rozliat, napije sa v pohode aj z obycajneho pohara, ibaze 3dcl mlieka mi z neho nevypije. Pohar so zabudovanou slamkou nechcem, lebo si neviem predstavit to cistenie slamky po mlieku. Napadol mi nejaky sosak, najlepsie silikonovy, ale netusim aky velky otvor je na nom. Dieta je dost tvrdohlave, skusila som mu dat do flasky normalnu plastovu slamku ako boli dakedy a odmietol mi to vypit.

zuz987123
20. máj 2024

Obyč hrnček s nejakým pekným obrázkom nech si vyberie... Možno pomôže

duppka13
20. máj 2024

Pozri Ikea hrncek BÖRJA

autor
20. máj 2024

@zuz987123 z obycajneho hrnceka mi tolko tekutiny nevypije. Napije sa par glgov a to je vsetko

blaazi
21. máj 2024

V lekarni sa da kupit stetinka na cistenie slamky vo.flasi

amelia89
21. máj 2024

moj syn ked mal asi 2 roky a musel pit taky specialny shake pil z philips avent flase so slamkou, to sa dalo umyt normalne lebo sa to da cele vybrat a z toho mi vypil 300ml v pohode.
maju takuto modru - 200ml alebo zelenu ale bez tych uchytiek ta je vacsia
https://www.philips.cz/c-p/SCF796_01/avent-hrne...

banalu
21. máj 2024

Staci kupit cumel, velkost 6, ten ma dost velku dieru aby preslo cokolvek. Moja ho ma uz asi rok lebo pije AR mlieko a ako sa jej menila sila satia tak jej nestacili len dierky v cumli.
Tiez momentalne 2,5 rocna

cyberk
21. máj 2024

Nastrihni do X/+ cumel nech ma vacsiu dierku, vysterilizuj a mas 🙂

snehulak77
21. máj 2024

Poprípade daj trochu mlieka do iného pohára, tam daj lieky, a to nech vypije. Ostatné do fľašky. Alebo to dať v priebehu dňa do ovocnej presnidavky, trošku dáš nabok, premiešaš a dáš mu tak (to nám poradila dr).

selest
21. máj 2024

Moj ma vyse 3r, normalne cez den pije aj z pohara sle vecerne mlieko pije z cumlovky. Cumel ma nastrihnuty do x aby si mlieko za 3 sekundy nalial do brucha😅