Vysoko kvalitné mlieko z Ukrajiny

simona193
25. feb 2015

My sme mali velmi velke problemi z refluxom a aj velke koliky sme mali a nato nam pomohlo jedno jedine mlieko z Ukrajiny a sme nanom už velmi dlho a koliky aj reflux prešiel chodime do ke na gastro a lekarka ostala prekvapena ako sa to upravilo tak som jej odniesla mlieko a povedala že je 100 krat vyživnejšie ako BEBA,Nutrilon alebo Sunar aj obsahuje vačšie percento bielkovin ako Nutrilon čo Nutrilon je jednotka na trhu ale nieje tomu tak...my uživame len ukrajinske mlieko kto by mal zaujem tak mi napište poštu alebo ma kontaktujte telefonicky a je aj lacnejšie než ostatne mlieka

jana_eyre
25. feb 2015

snad ho nevyrabaju blizko cernobylu 😅 😀

sy_13
25. feb 2015

@jana_eyre priamo tam 😀

simona193
autor
25. feb 2015

@jana_eyre Určite nie ale pomaha a nedam nanho dopustit

meluela
25. feb 2015

@simona193 to co je za blbost?
100 krat vyzivnejsie? vacsie percento bielkovin? ak by to aj bola pravda s tymi bielkovinami tak to je tak na znicenie detskeho organizmu ... zaujimalo by ma, ci mate povolenie na predaj takehoto tovaru .. lebo predavat po socialnych sietach nejake nezname pasovane alebo neviem ako dovezene ukrajinske mlieko pre kojencov nie je ani trochu v sulade so zakonami sr.

horana
25. feb 2015

100x vyzivnejsie?! (to ako "odmerala" ta pediatricka?)
Ale tak to ho zrejme staci 100x menej alebo babo bude 100x tucnejsie. 🙂
Uz "klasicke" UM ma v porovnani s MM vela bielkovin, ale to prave nie je dobre, zatazuje to prilis ladviny a splodiny z ich metabolizovania nie su ziadna vyhra - ked sa este tym ukrajinskym navysuju.
Ale inak je fajn ze ste spokojni, len na tekato popisy zazrakov bez nejakeho ineho podlozenia tazko uverit. 😀

simona193
autor
25. feb 2015

@meluela Dovolte sa mi zasmiat na vas komentar :D :D :D hahahahaha ak by to bolo pašovane tak by to nedovolili doviest cez hranicu ale ste na smiech :D a tie rakuske mlieka čo tu ponukaju a nemecke to je ok čoooo :D

meluela
25. feb 2015

@simona193 cez hranicu si mozte doviest na vasu spotrebu a nie na dalsi predaj .. a je to mimo eu, cize ak by to malo ist na dalsi predaj, tak to musi byt testovane v sr na bezpecnost

simona193
autor
25. feb 2015

@meluela Ok 😀

jana_eyre
25. feb 2015

@simona193 no, ja sa nechcem smiat tiez - ale ak je nieco pasovane, tak o tom logicky na hraniciach asi nemozu vediet, nie?

ak to porovnavas s rakuskym a nemeckym mliekom, preco nenapises znacku mlieka? alebo sa to proste vola len "ukrajinske mlieko"? 😀

mamulienka30
25. feb 2015

100x vyzivnejsie tak mas doma 30 kilove rocne dieta zo znicenymi oblickami tou kopou bielkovin...ak chces nieco predavat, zaloz si pro-shop @admin

meluela
25. feb 2015

@simona193 krm si tym svoje dieta, nikto nema zaujem o taketo lacne ukrajinske "zazraky"

mawka
25. feb 2015

boze, zeny, co ju tu pranierujete? no a? tak ma mlieko z ukrajiny a je spokojna. ze sa takmer vsetky krmime srackami z polska a z bohvie coho a prechadza to aj do mlieka, to je akoze ok, to nezatazuje, hej?
robite tu dramu z toho ako kbey vsetko dobre bolo ne nemecke a rakuske. omg. ved ani neviete co jete a co si na seba a do seba pchate.

fakt mi rozum stoji ako sa tu dokazete vysmievat a spochybnovat vsetko. premudrele, pregooglene.

mamulienka30
25. feb 2015

@mawka precitaj si jej poslednu vetu - ona to chce predavat a robi tomu len a len reklamu... a NIE nekrmime vsetky deti srackami s polska, ale to je na inu debatu.

bonaqa2013
25. feb 2015

No tiež tomu neverím, čo môže byť už len na Ukrajine lepšie ako na Sk. Bratov známi raz kupoval olej na Ukrajine v jedno obchode - potravinách. Bol lacný. Lenže olej nebol balený vo fľašiach ako u nás, ale oni ho nalievali z veľkej nádoby. Predavač si spravil z PAPIERA takú trúbicu a tam nalial olej. Známi bol z toho taký vygúľaný, že sa nezmohol na slovo. Samozrejme kým vyšiel z predajne olej už bol vytečený....

jana_eyre
25. feb 2015

@mawka kto ju tu odsudzuje? uplne anonymna zena chce predat anonymne mlieko, predpokladam iba cez postu a my mame byt vsetky ticho a potlapkat po pleci, ze super..

ak sa najde niekto, kto uveri a kupi ho, moze sa stat, ze o par dni bude v novinach, ze nejake dieta zomrelo na otravu nejakym pasovanym praskom kupenym cez internet..

ak niekto nieco chce predavat, nech to robi oficialnou cestou a nech predava oficialne vyrobky..

bonaqa2013
25. feb 2015

@jana_eyre tiež si myslím že dotyčná môže mlieko pochváliť ale nemusí predávať. Z Ukrajiny.

gretocka
25. feb 2015

neriesim krajinu, netvrdim, ze Ukrajina urcite zle a Rakusko, Nemecko urcite dobre....
V Chorvatsku tiez kupujem olivovy olej, ktory mi tetuska naleje priamo do plastovej flase....

kazdopadne by som sa velmi cudovala, keby sa na tuto skvelu ponuku chytila nejaka mamina.
Ak je autorka temy spokojna s mliekom, nech verejne napise ako sa vola, nafoti nam obal a kto bude mat zaujem sa mozno opyta ci ho nevie zohnat....

Ak je cielom tejto temy rozbehnut si biznis tak to je dost mimo.

sunshineka
25. feb 2015

Preco nenapises nazov mlieka rovno sem?Preco iba do spravy?Zda sa mi nefer obchodovat so zdravym babatiek

meluela
25. feb 2015

Aj toto cinske mliecko malo vela bielkovin v testoch a takto to dopadlo ... cinania mlieko zriedili a nasypali melamin aby bolo mlieko navonok kvalitne .. co tam po zdravi a zivotoch deti : http://news.bbc.co.uk/2/hi/7720404.stm