Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
Ja som si tiez vsimla prazdne pulty, kupovala som vtedy kase. Dufam, ze sa rychlo vratia do regalov, nemam velke zasoby...
Mne v piatok v Hc povedali, že je celoslovenský výpadok, tak som tiež zvedavá...
3 sa teraz vraj neda zohnat, vraj je problem u dodavatela. obvolala som vsetky dmky v ba a nikde nemali, tak kupujeme 2, tie su vsade.
ja som teraz kúpila v Dubravke v dm, tiež dlhšie nebolo...
Hm, tak to by sedelo, ja som tiež hľadala 3-ku... Dúfam, že čoskoro budú. Zatiaľ máme Sunar...
Vraj bude az v decembri, ale nemozem sa na to spoliehat. Ak by ste niekto doma mali a nepijete ho, kupim. Bola som nutena kupit 1 ale maly ju velmi nechce a neviem, ci kupit viac.
Veru, aj ja by som kúpila 3-ku, keby niekto nepotreboval...
@aslhey27poslala som vam ip
kočky u nás v Komárne už je znova mliečko 🙂
žienky čpo sa to deje?ja som na dovolenke u rodičov v Martine a tu zatial mliečko je mam v zasobe 3krabice ..ale neviem mam si spravit ešte zasoby,,,,davame aj kravske nemame s ním problém no ale aj tak ked sa vrátim do senca chodíme do DM-ky do ba a tam už nebude,,,to akože nebdue už vobec???
tak nam vcera v BB v DMke oznamili, ze vypadok bude minimalne 3tyzdnovy:( nemame uz ani jednu krabicu doma.....
uffffff no ja mam doma a pijeme aj kravske,,,takže je to vpohode...ale aj tak sia si kupim etda ešte so 2krabice
No to je katastrofa :((
u nas nie je uz ani 2-ka
@lisinka
@zlostitko baby už ani tu v Mt nieje len 1-tka,,teraz som to bola pozriet v meste bolo tam snad 1000ludí a všetci len za mliekom..samozrejme všetcis a pítali pri pokladni čo mju teraz davat detom dokonca to bola taka mala davova psychoza 😒 ale ajsne ved predavačky za to nemože ja davm malej kravske...mam ešte naike krabice 2 babylove 3jky...noo ale aj tak čo take menšie detičky koptré su an to bzviknuté? a baby neviete to mlieko babylove BIO?to ej také isté či?
Jee to aj na to PRE oznaceňi, to uplne zacatecňicke? Jsemmv CR tak si radeji zasoby nakoupim
ja som bola dnes kupovať mlieko samozrejme nič...pytala som sa znamej a vravela, že nemaju nejaku latku do toho mlieka tak je pozastavena výroba ...a vraj ani nevedia kedy začnu dopredaju čo maju a dovidenia....tak som musela kupiť ine...
Dievcata, ani v Bj uz nie je ani 1, maju len Pre :(
U nás v TO majú ale len 1 tak mám zásobu do 6 mesiaca tatinko nakúpil 🙂
som si vsimla ze u nas uz zmizli aj 1 a 2, takze budeme musiet kupit asi ine mliecko, vraj nevedia ci sa este bude dodavat a neda sa zohnat ani v okolitych krajinach. takze kto mate moznost nakupte si co uvidite z poslednych zasob 😉
Ahojte, ak by mala niektorá záujem mám doma tri balenia 3. Malá už ho nepotrebuje.
milé maminky, mliečko je už predané.
Dievcata nic nove? Ziadne mlieko?
Možem vam ho kupit ja u nás a odoslat postou peniazky by st emi poslali na ucet 🙂