Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?

zlostitko
18. nov 2012

Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.

aslhey27
18. nov 2012

Možem vam ho kupit ja u nás a odoslat postou peniazky by st emi poslali na ucet 🙂

fuska
18. nov 2012

Ja som si tiez vsimla prazdne pulty, kupovala som vtedy kase. Dufam, ze sa rychlo vratia do regalov, nemam velke zasoby...

naninkahc
18. nov 2012

Mne v piatok v Hc povedali, že je celoslovenský výpadok, tak som tiež zvedavá...

rainee
18. nov 2012

3 sa teraz vraj neda zohnat, vraj je problem u dodavatela. obvolala som vsetky dmky v ba a nikde nemali, tak kupujeme 2, tie su vsade.

lunnita
18. nov 2012

ja som teraz kúpila v Dubravke v dm, tiež dlhšie nebolo...

naninkahc
18. nov 2012

Hm, tak to by sedelo, ja som tiež hľadala 3-ku... Dúfam, že čoskoro budú. Zatiaľ máme Sunar...

zlostitko
autor
18. nov 2012

Vraj bude az v decembri, ale nemozem sa na to spoliehat. Ak by ste niekto doma mali a nepijete ho, kupim. Bola som nutena kupit 1 ale maly ju velmi nechce a neviem, ci kupit viac.

zlostitko
autor
18. nov 2012

@aslhey27 dobry vecer. Viete urcite, ze ho maju? Kupim ho na 100%.

naninkahc
18. nov 2012

Veru, aj ja by som kúpila 3-ku, keby niekto nepotreboval...

aslhey27
18. nov 2012

@zlostitko zajtra by som zasla pozriet ak by bolo kolko kusov a ake mam kupit 2 ci 3 bola som tam v utorok kupovat nasmu malemu aj ked 1 ale mali aj 2 a 3 tak pevne verim ze budu mat aj zajtra

zlostitko
autor
18. nov 2012

@aslhey27poslala som vam ip

edita84
18. nov 2012

kočky u nás v Komárne už je znova mliečko 🙂

zlostitko
autor
18. nov 2012

@edita84 a co ste kupovali, ake cisielko ?

edita84
18. nov 2012

@zlostitko 3 ku pije malý

lady511
19. nov 2012

žienky čpo sa to deje?ja som na dovolenke u rodičov v Martine a tu zatial mliečko je mam v zasobe 3krabice ..ale neviem mam si spravit ešte zasoby,,,,davame aj kravske nemame s ním problém no ale aj tak ked sa vrátim do senca chodíme do DM-ky do ba a tam už nebude,,,to akože nebdue už vobec???

zlostitko
autor
19. nov 2012

@lady511 dufam, ze bude. Vraj je vypadok bio srvatky, keby som to vedela, tak sa zasobim ako skrecok 🙂

martinkaog
20. nov 2012

tak nam vcera v BB v DMke oznamili, ze vypadok bude minimalne 3tyzdnovy:( nemame uz ani jednu krabicu doma.....

lady511
20. nov 2012

uffffff no ja mam doma a pijeme aj kravske,,,takže je to vpohode...ale aj tak sia si kupim etda ešte so 2krabice

zlostitko
autor
20. nov 2012

No to je katastrofa :((

lisinka
20. nov 2012

u nas nie je uz ani 2-ka

lady511
21. nov 2012

@lisinka
@zlostitko baby už ani tu v Mt nieje len 1-tka,,teraz som to bola pozriet v meste bolo tam snad 1000ludí a všetci len za mliekom..samozrejme všetcis a pítali pri pokladni čo mju teraz davat detom dokonca to bola taka mala davova psychoza 😒 ale ajsne ved predavačky za to nemože ja davm malej kravske...mam ešte naike krabice 2 babylove 3jky...noo ale aj tak čo take menšie detičky koptré su an to bzviknuté? a baby neviete to mlieko babylove BIO?to ej také isté či?

zlostitko
autor
21. nov 2012

@lady511 je este aj ine ako nie Bio? Si myslim, ze je len to jedno, ci?

strihalka
21. nov 2012

Jee to aj na to PRE oznaceňi, to uplne zacatecňicke? Jsemmv CR tak si radeji zasoby nakoupim

gabuska36
23. nov 2012

ja som bola dnes kupovať mlieko samozrejme nič...pytala som sa znamej a vravela, že nemaju nejaku latku do toho mlieka tak je pozastavena výroba ...a vraj ani nevedia kedy začnu dopredaju čo maju a dovidenia....tak som musela kupiť ine...

zlostitko
autor
25. nov 2012

Dievcata, ani v Bj uz nie je ani 1, maju len Pre :(

mondulka
26. nov 2012

U nás v TO majú ale len 1 tak mám zásobu do 6 mesiaca tatinko nakúpil 🙂

rainee
26. nov 2012

som si vsimla ze u nas uz zmizli aj 1 a 2, takze budeme musiet kupit asi ine mliecko, vraj nevedia ci sa este bude dodavat a neda sa zohnat ani v okolitych krajinach. takze kto mate moznost nakupte si co uvidite z poslednych zasob 😉

jankaju
26. nov 2012

Ahojte, ak by mala niektorá záujem mám doma tri balenia 3. Malá už ho nepotrebuje.

jankaju
28. nov 2012

milé maminky, mliečko je už predané.

zlostitko
autor
29. nov 2012

Dievcata nic nove? Ziadne mlieko?