Ahojte moja malá mala od začiatku problémy s mliečkom mala nutrilon a skončili sme v nemocnici.Ako nás pustili tak som jej dala babylove a toto mliečko nám veľmi pomohlo a maličká už nemá žiadne problémy.Papáme 1 ale už budeme prechádzať koncom mesiaca na 2.Jednotka mi dochádza a ani tú a ani 2 nemôžem zohnať.Neviem čo urobiť ak nenájdem babylove.Na akú značku prejsť?Nemáte niektorá podobný problém?Ďakujem za radu. 🙂
alebo skus HIPP BIO combiotik, to je podobne zložením ako babylove.
Poslem ti linku,kde sa to da kupit
V Nemecku vobec nemaju vypadok, nechapem preco to nemozu doviest z Nemecka.... Tu je ta linka:
http://www.amazon.de/Babylove-Folgemilch-Pack-n...
Objednava sa to z Nemecka. V DE 1 krabica vyjde iba 4 €. Postovne je max.do 15 €. Ked si objednas viac krabic, vyjde ta to rovnako ako na Slovensku....
@mondulka ja som mala tiez problem z nutrilonom.presli sme na bybylove a som tiez bola nestastna.dala som jej h ami.zatial je to ok.tiez som pytala radu.kazdy mal iny nazor.nevedela som co robit.tak uz dufam ze nam hami bude ok a nebudem musiet zhanat ine mlieko.ak uz nam bude vyhovovat uz ho nezmenim na babylove lebo sa uz bojim zmeny aj to ze kvoli niecomu zase nebude
A aky je rozdiel Pre a Bio? Katulinr uz si si s tade objednavala?
Kocky môžem sa vám kuknut tu v BA či v niektorom DM nemajú, ak tak tam zajtra idem suskatka so usi kúpiť 🙂
Neviem prečo v BA su niekedy lepšie zasobeni
Ako to má vyzerať?
@lubiduch Je to modro zelená krabica a veľkým napísané babylove a sú tam aj kravičky na tej krabici.Je to 600g balenie a u nás stojí 4,99e.Na tej krabici je označenie 1,2,3.Ja by som potrebovala 2 a ak by nebola tak aj 1 lebo malá bude mať koncom mesiaca pol roka takže buď 1 alebo 2.Bola by som ti vďačná keby si mi pozrela to mliečko 🙂
@mondulka ahoj ja mám jedno balenie babylove 1 čo nepotrebujem moj malí papá hami 😉 kamoška z dm mi ho raz dva predá, ale ak chceš pošlem ti ho len plus poštovne mi musíš dat 😒
@martineluska napísala som ti správu beriem ho určite 🙂
@mondulka Ahojte, babylove údajne neni v celej Sk, pre výpadok srvátky na výrobu , hlavne 3 neni, mám syna má 13 mesiacov a riešim to , že kúpim aj pre kojencov a miešam to s babylove kašov, nech to má sýtejšie, ale môžem doporučiť aj sunár - ochutený nám chutil, len je drahší, ako Babylove, teraz cez víkend dám synovi do Rakúska kúpiť som zvedavá či bude, až by bol , tak neni problém kúpiť viac je tam denne, chodí tam do školy.
@martineluska ahojko aj moja papka hami.dala som ho miesto babylove.prosim ta aku mate stolicu?moja ma taku riedku co mi ani nevadi ale su v nej hlieny.
@ktore ahoj moj má peknu žltu a riedku to je ok a ja davam cez den normalne hami a na noc hami extra 🙂 tiež som chcela prejst na babylove ale presne bol problem z mliečkom tak som dala radšej hami nech nemusím stresovat 😝
@mondulka radia vam tu mamicky vsetko mozne, ale ja na vasom mieste by som neexperimentovala. ja mam nutrilonove deti a nikdy nam problem nerobil. a vam hej, cize dietatko je mozno citlive. sunar povacsine zapeka. moj nazor je taky, ze by som na to prechodne obdobie, kym bude zas babylove, skusilla Bebu. a to preto, lebo je ja pre citlivejsie deti, pouzivali ju u kolegu, ked im deti vsetky ostatne mlieka odmietali a nemohli pit. ale inak som velmi prekvapena, ze nutrilon vas dostal do nemocnice. preco? povedali vam lekari, ze je to z mlieka?
@stanislavao striedali nám 4 druhy nutrilonu a ja som chcela zmeniť zančku mlieka a že to neni tým tak mi dali nutrilon ale iný a skončili sme v nemocnici lebo malá kakala vodičku a mala bolesti bruška,hneď ako nás pustili som zmenila na babylove a malá mi prespala chudatko celý deňa celú noc čo už bola taká vysílená,babylove jej pomohol zmizli všetky bolesti,prdíky už sa mi nezvíjala a krásne spinkala a papkala a konečne sa začala aj usmievať.Preto sa bojím inej značky a zháňam babylove
@mondulka tak to je hrozne, co moze sposobit mlieko. tak radsej neskurajte ine mliecka a kupte ked aj 1 este. v sali som 1 videla.
Sory baby ak to uz niekde zaznelo, necitala som vsetky príspevky, ale podla najnovsich infosiek mlieko Babylove Pro bude do dvoch tyzdnov a 1, 2, 3 az koncom marca. Silvia
@stanislavao len u nás nieje vôbec žiadne mliečko to je to a preto zháňam všade kde sa len dá.Brat mi chodí pozerať do BN,svokra do NR a ja pozerám u nás v TO odpísali mi aj z dm že začiatkom februára by mala byť 1 a 2 a v marci 3 ja potrebujem teraz ešte 1 a koncom mesiaca by sme mali prechádzať na 2.
Toto mi odpísali z Dm: dm drogerie markt Slovensko Milá Monika, podľa najnovších informácií z nášho odd. nákupu, by sa mali čiastočne obnoviť dodávky mliek babylove PRE, 1 a 2 na naše predajne približne začiatkom februára 2013. Dodávateľ sa sústredí predovšetkým na obnovenie dodávok uvedených typov mliek, keďže sú určené pre mladšie deti. Čiastočnú obnovu dodávok mlieka babylove 3 očakávame zas v polovici marca. Ďakujeme ti za pochopenie.
Pozri aj tu. tema uz existuje : https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/vypadok-mliecka-babylove-kde-ho-kupim/
@mondulka Podobny problem mame tiez, ale tazko ti radit. Kazde dietatko je ine a co vyhovuje mojmu, nemusi tvojmu. My sme presli na Hami a mala je spokojna. Ale ona ma uz 13 mesiacov, takze zmena mliecka nie je pre nu ziadny problem. Neviem, kolko ma tvoja dcerka, takze tazko takto vseobecne poradit. Pri synovi som mala Bebu a tiez to bolo v pohode. Musis proste vyskusat, co sadne, asi ine neporadim.