Dobrý deň chcela by som poznať Váš názor, moja dcérka ma 7 týždňov a keďže som stratila mliečko museli sme preisť na nutrilon. Najprv sme skusili BEBU HA ale po týždni mi malá začala hrozne vrackať. Tak sme skúsili Nutrilon HA ked jej ho dám samotný vracká a strašne sa jej grga a je jej teda ťažko stále preglga ked jej je zle ked jej ho zahustím nutritonom nechce mi piť veľa len tak šesdesiat navýše máva zápchy. Myslíte že jej nerobí dobre? Mala by som zmeniť mliečko? Ďakujem za všetky rady.... Som už zúfala :(
neskúšala lebo mala mi odmietala prsníky a pri odsávaní som uplne stratila ..
hm... ja som tento problém nemala,žiaľ neviem ti poradiť. Iba pri prvom sa mi tiež nevedel prisať, ale odmietla som kupovať umelé mlieko, pretože 2 dni kvôli tomu prereval (víkend) a ďalší druh kupovať som nechcela.... Nakoniec to rozťahal, čomu sme boli veľmi radi. Skús nejakú poradkyňu dojčenia? možno majú aj s týmto skúsenosti.... Neviem...
Prajem, nech sa Vám obom darí 😉
@ivka1510 ahoj. Zajtra hneď zavolajte dr. a spýtajte sa tam, lebo podľa toho, čo píšete, jej to mliečko asi nebude vhodné. My sme sa tiež dosť natrápili, kým sme našli to vhodné. Aj keď už bol synček starší. Takže radšej dr. ako testovať mliečka. 😉 Držím palce.
Ja som mala podobny problem stratila som mlieko ked mal syn 4 tyzdne tiez sa mi nevedel prisat odsavanim som statila este sa mi aj zapalilo,presli sme si strasnymi problemami sbruskom kym sme natrafili na spravne umele mlieko 😒 nutrilon nas celkom pokazil maly mal zapchy krce a pod.myslim ze aj tvojej by si ho mala vysadit cim skor lebo jej evidentne nerobi dobre 😖 maly zvracal aj s hami aj so sunaru,france lait ho zapekal,citala som si tiez fora na mk a mamicky boli velmi spokojne mlieckom hipp bio combiotic skusila som ako zazrakom vsetko zle preslo ,a odvtedy sme na tom ,5 mes,sme sa trapili zo zapchami a zavedenim hippka to preslo do 4 dni 😉 vela stastia nech jej cim skor najdete vhodne um 🙂
ako moja malá ,nevie piť ,možno reflux...robila som to tak ,že do nutrilonu som dávala jednu dávku zahusteného a fungovalo,ak vyššia dávka okolo 4 mes.som dávala 2 naberačky hustého a od pol roka už nie...bruško bolí lebo ju zapeká a piť nechce lebo je to husté...
myslím, že najlepšie by ti poradila dr. Neskúšala si znova rozťahať svoje mliečko? Aký tam bol problém?