Ahojte mam dve mliečka a chcem ho vrátiť žiaľ bloček nemám keď som sa opýtala v jednej dmke povedali ze vrátia len s blokom a v druhej ze aj bez blocku ze na ich značku nepotrebujem blok ako to teda prosím je ? :/
@princezna211 dá sa vôbec vrátiť keď to je potravina? Kedy si ho kupovala?
Tak možno som už také aj ja kúpila a neviem o tom ak to už niekto takto vrátil len s blokom to proste nikto nevie.
Len mi to proste nejde do hlavy ze tam povie tak a tam Tak, 2 týždne dozadu.
@226lenka no povedali ze ano ale tam tak a inde inak tak ja neviem zas zbytocne behať sa mi nechce 😃
Je to len na ochote predajne ci zoberu alebo nie. Ziaden zakon im to neprikazuje. To iba nakup cez internet ma lehotu na vratenie.
@zuzinka888 aj bez bloku ?
@princezna211 ja som raz kúpila omylom iné číslo a nevrátili, vraj nemôžu, lebo nevedia, kde som ho ten deň skladovala, aj keď nebolo otvorené. Ja by som predala, ako sa naťahovať a presviedčať niekoho
skus ho tiez radsej niekomu predat. lebo sice ti tak povedala, ale co ak tam bude ina predavacka, ked prides mlieko vratit a ta ti povie, ze ho nezoberie.
@princezna211 a preco ho chces vracat? Ved ked Ti ho dieta pije tak nechaj 2 krabice. Ci si zle cislo kupila? Ja by som to darovala ved bbl stoji 5e to sa naozaj neoplati predavat alebo behat po predajniach ze kde mi ho vezmu.
@lenkakoc444 nepije už zmenili nám to lebo ma alergiu na kravsku bielkovinu
@lenkakoc444 darovala som už veľa veci ci plienky ,a aj mlieko co 5e nestalo , ale ako sa hovorí za dobrotu na zobrotu a mne tiež nikto nič zadarmo nedá.
@princezna211 niekde som čítala ze mlieko sa nedá vrátiť, ani s blokom, nakoľko je to potravina a nevedia zaručiť, ako to bolo uskladnené...a tiež by som nechcela kúpiť také mlieko ako zakaznik
@lasona ved ja som sa len pýtala, tak to už je ťažko povedať led človek nevie keď to kupuje ci to už raz nebolo vrátené.
@princezna211 nevratis, nevezmu ti to. Navyse, bola to tvoja chyba.
@princezna211 a práve preto neberú spať, tiež si ktokoľvek môže povedať, že to mlieko už u niekoho bolo.
Vrátili.
@princezna211 to vážne?? A predavačka ti aj niečo povedala?
ano pocula som ze to beru... spat.. a bola som mierne v soku z toho. no... podla mna nie su o tom poucene predavacky a tym padom idu nad ramec niecoho, len aby boli prozakaznicky.
@lasona nie nič pohoda uplna
@princezna211 tak chod tam kde nepotrebuju blocek, ake celkom sa divim. Je to potravina a to by sa uz po " obchytani" aj ked obslu nemalo predavat, mihla si zle skladovat atd
Proste chcela by si take mlieko pre svoje?