Vrátenie Babylove mlieka

princezna211
5. dec 2024

Ahojte mam dve mliečka a chcem ho vrátiť žiaľ bloček nemám keď som sa opýtala v jednej dmke povedali ze vrátia len s blokom a v druhej ze aj bez blocku ze na ich značku nepotrebujem blok ako to teda prosím je ? :/

kitycat
5. dec 2024

@princezna211 tak chod tam kde nepotrebuju blocek, ake celkom sa divim. Je to potravina a to by sa uz po " obchytani" aj ked obslu nemalo predavat, mihla si zle skladovat atd

Proste chcela by si take mlieko pre svoje?

226lenka
5. dec 2024

@princezna211 dá sa vôbec vrátiť keď to je potravina? Kedy si ho kupovala?

princezna211
autor
5. dec 2024

Tak možno som už také aj ja kúpila a neviem o tom ak to už niekto takto vrátil len s blokom to proste nikto nevie.
Len mi to proste nejde do hlavy ze tam povie tak a tam Tak, 2 týždne dozadu.

princezna211
autor
5. dec 2024

@226lenka no povedali ze ano ale tam tak a inde inak tak ja neviem zas zbytocne behať sa mi nechce 😃

zuzinka888
5. dec 2024

Je to len na ochote predajne ci zoberu alebo nie. Ziaden zakon im to neprikazuje. To iba nakup cez internet ma lehotu na vratenie.

princezna211
autor
5. dec 2024

@zuzinka888 aj bez bloku ?

kavasmliekom
5. dec 2024

@princezna211 ja som raz kúpila omylom iné číslo a nevrátili, vraj nemôžu, lebo nevedia, kde som ho ten deň skladovala, aj keď nebolo otvorené. Ja by som predala, ako sa naťahovať a presviedčať niekoho

marina447
5. dec 2024

skus ho tiez radsej niekomu predat. lebo sice ti tak povedala, ale co ak tam bude ina predavacka, ked prides mlieko vratit a ta ti povie, ze ho nezoberie.

lenkakoc444
5. dec 2024

@princezna211 a preco ho chces vracat? Ved ked Ti ho dieta pije tak nechaj 2 krabice. Ci si zle cislo kupila? Ja by som to darovala ved bbl stoji 5e to sa naozaj neoplati predavat alebo behat po predajniach ze kde mi ho vezmu.

princezna211
autor
5. dec 2024

@lenkakoc444 nepije už zmenili nám to lebo ma alergiu na kravsku bielkovinu

princezna211
autor
5. dec 2024

@lenkakoc444 darovala som už veľa veci ci plienky ,a aj mlieko co 5e nestalo , ale ako sa hovorí za dobrotu na zobrotu a mne tiež nikto nič zadarmo nedá.

lasona
5. dec 2024

@princezna211 niekde som čítala ze mlieko sa nedá vrátiť, ani s blokom, nakoľko je to potravina a nevedia zaručiť, ako to bolo uskladnené...a tiež by som nechcela kúpiť také mlieko ako zakaznik

princezna211
autor
5. dec 2024

@lasona ved ja som sa len pýtala, tak to už je ťažko povedať led človek nevie keď to kupuje ci to už raz nebolo vrátené.

martinkatinka
5. dec 2024

@princezna211 nevratis, nevezmu ti to. Navyse, bola to tvoja chyba.

kavasmliekom
5. dec 2024

@princezna211 a práve preto neberú spať, tiež si ktokoľvek môže povedať, že to mlieko už u niekoho bolo.

princezna211
autor
5. dec 2024

Vrátili.

lasona
5. dec 2024

@princezna211 to vážne?? A predavačka ti aj niečo povedala?

simca06022011
5. dec 2024

ano pocula som ze to beru... spat.. a bola som mierne v soku z toho. no... podla mna nie su o tom poucene predavacky a tym padom idu nad ramec niecoho, len aby boli prozakaznicky.

princezna211
autor
5. dec 2024

@lasona nie nič pohoda uplna