Ahojte. Tie, ktore davate umele mlieko davate kupovanu dojc. vodu alebo doma z kohutika?
Z kohutika prevarenu som pouzivala. Mame kvalitnu vodu
Zalezi aka voda ci mestská (obecna) alebo zo studne do 6m som davala len kupovanu potom sme spravili rozbor zo studne a mala lepšie hodnoty ako dojčenska voda ;) ked si spravne rozbor vody kvalitný a uvidíte ale podla mna do 6m davat kupovanu
Ja najprv lucku,tu som neprevarala. A skoncila som pri vode z kohutika a tu prevaram.
@sandyan a kolko ma babo?
15 mesiacov
Ale napr.ked zarabam kasu,ryzovu hoci aku..tak dam uz len cisto z kohutika😀
@sandyan a do kedy ste davali lucku?
Pol roka cca.
Ja som prevarala aj dojcensku cca do 8 mes, odvtedy dávam dojcensku ale uz neprevaram. Ale my mame studňu, keby mame normálne mestskú vodu tak asi prevaram tú.
Filtrovanu z kohutika. Pouzivame filtracnu kanvicu brita.
@tehotna40 preco sa nemoze davat studnova voda?
Lucku davame do UM neorevarenu, aj na pitie a aj v nej varime, je vyborna. Skusili sme aj inu, no nastali problemy s bruskom.
Moze sa, poznám ženy co normálne dávali. Ale mestská voda je lepšie čistena a filtrovana. Podľa rozboru mame ideálnu vodu na pitie ale aj tak to ja mam takto zafixovane.
používam kupovanu a prevarenu dojčensku vodu. Inu som nikdy ani nedala
Prevarenú z vodovodu. Je omnoho lepšia ako balená.
Dávam kupovanu dojcensku. Mame strašne tvrdú vodu doma a aj keď pravidelne vyvaram kanvicu octom, stále tam plávajú drobné kamienky a nechcem aby to moje dieťa pilo