Voda do umelého mlieka

9. dec 2022

Ahojte. Tie, ktore davate umele mlieko davate kupovanu dojc. vodu alebo doma z kohutika?

lenuska9999
9. dec 2022

Dávam kupovanu dojcensku. Mame strašne tvrdú vodu doma a aj keď pravidelne vyvaram kanvicu octom, stále tam plávajú drobné kamienky a nechcem aby to moje dieťa pilo

viestta
9. dec 2022

Z kohutika prevarenu som pouzivala. Mame kvalitnu vodu

zuzkaa1991
9. dec 2022

Zalezi aka voda ci mestská (obecna) alebo zo studne do 6m som davala len kupovanu potom sme spravili rozbor zo studne a mala lepšie hodnoty ako dojčenska voda ;) ked si spravne rozbor vody kvalitný a uvidíte ale podla mna do 6m davat kupovanu

sandyan
9. dec 2022

Ja najprv lucku,tu som neprevarala. A skoncila som pri vode z kohutika a tu prevaram.

autor
9. dec 2022

@sandyan a kolko ma babo?

sandyan
9. dec 2022

15 mesiacov

sandyan
9. dec 2022

Ale napr.ked zarabam kasu,ryzovu hoci aku..tak dam uz len cisto z kohutika😀

autor
9. dec 2022

@sandyan a do kedy ste davali lucku?

sandyan
9. dec 2022

Pol roka cca.

tehotna40
9. dec 2022

Ja som prevarala aj dojcensku cca do 8 mes, odvtedy dávam dojcensku ale uz neprevaram. Ale my mame studňu, keby mame normálne mestskú vodu tak asi prevaram tú.

amelie2017
9. dec 2022

Filtrovanu z kohutika. Pouzivame filtracnu kanvicu brita.

autor
9. dec 2022

@tehotna40 preco sa nemoze davat studnova voda?

aliaray1
9. dec 2022

Lucku davame do UM neorevarenu, aj na pitie a aj v nej varime, je vyborna. Skusili sme aj inu, no nastali problemy s bruskom.

tehotna40
11. dec 2022

Moze sa, poznám ženy co normálne dávali. Ale mestská voda je lepšie čistena a filtrovana. Podľa rozboru mame ideálnu vodu na pitie ale aj tak to ja mam takto zafixovane.

mareri
17. dec 2022

používam kupovanu a prevarenu dojčensku vodu. Inu som nikdy ani nedala

zuzanockamt
17. dec 2022

Prevarenú z vodovodu. Je omnoho lepšia ako balená.