Upravil Nutrilon Comfort vášmu bábu ťažkosti so zápchou?

laura0107
5. mar 2015

Ahojte,potrebujem poradit.pomaha toto mliecko pri tazkostiach so stolicou.upravilo sa vasmu dietatku po nasadeni nutrilonu comfort??dakujem za odpovede

zuzkasamko
5. mar 2015

Ano,nam pomohlo aj na koliky aj na stolicu 🙂

janislava15
12. mar 2015

nam to sposobilo este väčšiu zapchu a koliku, maly cele dni len plakal...museli sme ho vysadit..ale kazde dietatko nanho reaguje inak,takze treba skusit podla mna 🙂

mirka17
12. mar 2015

nie, upchával sa mi z toho akurát cumlík na flaši

julia283
25. mar 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

na stolicu skús pomasírovať bruško aby sa mu črievka pohli trošku viac. To mu pomôže pri lepšom trávení 🙂 my sme spolu s mliekom dávali aj kvapky coliprev potom sme už komplikácie nemali. tak súste čo pomôže vám.

visna264
29. mar 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

my sme do mlieka pridávali aj coliprev. Potom sme uz nemali ani bolesti bruska ani problém s kakaním.

simca663
6. apr 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

na zápchu ti pomoze mlieko a skús aj tie coliprev kvapky ako tu uz spominali...nam velmi pomoholi na bolesť bruška aj zápchu

mamadana2
19. apr 2015
Používateľ mamadana2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamadana2.

áno coliprev kvapky ti aj ja môžem len odporučiť. Pomahaju aj pri nadúvaní, hnačke aj pri problémoch s trávením. Daj vedieť ako sa vám darí...

tamaram283
28. jún 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Nam na zapchu odporucili robit masírovanie bruška - tzv. babymasáže a davat viac tekutin (staci aj obyčajná voda). Niekedy sme pouzili aj rektalnu rurku ta vsak zapchu neriesi. Casto nas aj nafukovalo a mali sme vetriky - na tie sme zas pouzivali kvapky coliprev ktore som pridavala do flasky.

miroslavakoc
30. sep 2015
Používateľ miroslavakoc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miroslavakoc.

Niektoré deti, ktoré sú na umelom mlieku majú zápchu, lebo neprijímajú dostatok tekutín alebo zlá príprava UM. Ja som tiež "maturovala" kým som zistila presne čo a ako. Potom som dávala aj viac tekutín počas dňa nie len UM. A ako ti už písali aj na coliprev kvapkách sme boli. Tie pomáhajú najmä so strávením laktózy aj ked je kojené aj na UM.

nimana
6. okt 2015

Dávala som ho dcérke asi mesiac. Nemala už kŕče, ale sama sa vykakať nedokázala, jej stolica bola stále tvrdšia a kakala len s pomocou rektálnej rúrky. Potom som skúsila Beba Comfort a od druhého dňa začala kakať sama a to 2krát denne 🙂

domca3333
21. okt 2015
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.

My sme ho tiez mali. Aj ked som ho pripravovala podla navodu - bolo huste. Malej sme dvali aj viac tekutin - vody a pridavala aj kvapky coliprev. Rektalnu rurku sme pouzili iba raz. Po zacati pridavania kvapiek do UM koliky prestali 🙂

sense
21. okt 2015

ano

filipka3
26. nov 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

Nie. Nám upravilo trávenie, nadúvanie aj stolicu až užívanie kvapiek Coliprev. Skúšali sme meniť mlieko (4x ) a nič nepomohlo. Mlieko sme menili postupne ale aj tak to bol boj :( až potom, ked sme zacali pridávať kvapky sa to zlepšilo.