Umelé verzus kravské mlieko

dzejndzejnova
12. nov 2017

Baby mam otazocku..za 4 dni budeme mat 11 m.. prikrmy papame normalne.. uz vsetko skoro... zacali sme papat v 4m.. este kojim pred spanim a v noci...len tu je ta galiba.. sa mi zda ze malej nestaci mliecko... z jedmeho ciciku.uz nechce vobec..asi neni.co... a z druheho pije ovela menej.. myslite ze mam zacat davat um alebo.uz kravske?

pininka
12. nov 2017

Vyskusaj, lebo mne z kravskeho dlho hnackoval syn a musela som davat dlhsie umele.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@pininka mam skusit kravske podla teba?

pininka
12. nov 2017

@dzejndzejnova uz ma vlastne skoro rok, ja by som skusila, ale radsej ak mas moznost cerstve, nie tetrapak a samozrejme nechat prevriet. Ak bude ok, uz by som na umele nedavala.

katrin21
12. nov 2017

ja by som dala radsej umele... aspon na par mesiaacov.... moja ma 20mes a nejako stale nemam to srdce dat jej to kravke, tu grcku, co nam predavaju v obchodoch, maax v krupicovej kasi, ale do flasky nie...takze sme na UM nadranom a vecer pred spanim

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@pininka no to nemam... len z obchodu...uz papa aj jogurtiky smotanu.. tak asi skusim.. a ake mam kupit? Bo ja napr mlieko nemusim tak ho moc nekupujeme

@katrin21 ja neriesim to ze je z.obchodu...vse ma.z.obchodu odkedy papa.. len neviem ci jj balamutit z.um ..a pak zase kravske..abo radsej hned kravske

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova nedavaj,ak pekne papa,skus ju castejsie prikladat a kup si tbl benedikt,senovka a z kazdeho 4x4tbl,cize dokopy 8-8-8.A vela pij.A preco si myslis,ze jej nestaci mlieko+Ja tiez kojim.9m a v noci je aj 10x hore.

pininka
12. nov 2017

@dzejndzejnova no ak papa smotanu a jogurty v pohode tak uz duplom by som nesla na um, to nema ziadnu logiku. Sama sa ti odstavuje, uz by som kojenie neriesila.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@sivypegas nie to urco uz ju nechcem prikladat..ona papa len pred spanim a v noci 1x mliecko...inak papa normalnu stravu...

@pininka no aj ja si to myslim ze sama si povedala mama staci xi...

sivypegas
12. nov 2017

@pininka ale jogurty neobsahuju tu kravsku bielkovinu,lebo tym ze su kysle tie lactobakterie ju nejsk zneskodnia ale zasa,ked uz dala smotabu,tak je to uz jedno🙂 Zasa kravske ma viacej bielkovin na oblicky skodlive,UM je upravene a vhodne pre detske oblucky.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@sivypegas smotanu uz papa asi 2 mesiace... joj neviem co robit

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova ale smotanu jej nedavsj,ved jej zatazujes oblicky,detti kravske mlieko ma vyssi pocet bielkovin,daj jej este um ale nsj je materske,ak este kojis,lotrapila by som sa do toho roku..ak sa nechces trapit,kup radsej UM a zabudni na smotanu a pribinakov .

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@sivypegas dakujem za nazor ale smotanu budem davat... na to som sa nepytala... a pribinakov u nas nepredavaju

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova na FB je Skupina Co jedia zdrave deti.Opytaj sa tam alebo na mamile.A smotanu by som nedavala,ja sim za UM,este.

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova tak ked jej chces davat smotanu,tak je to potom jedno ked jej das krabicive mlieko.Kravske mlieko sa nedaca do roka kvoki alergiam a intoleranciam,no ty si uz dala smitanu,tsk je to uz jedno.

beky1813
12. nov 2017

@dzejndzejnova kazde dieta je ine, urcite mamilu nepozeraj, to je sekta, ktora je len a len za dojcenie. Aj keby dieta ine nejedlo, hlavne ze ma materske mlieko.
Mozes vyskusat kravske, alebo niektore zeny davaju aj kozie. Moja sa odstavila v 14 mesiacoch, na UM sme nepresli, nebol dovod, jedla vsetko, co sme jej nalozili a raz za cas dostala do hrnceka mlieko.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@sivypegas v pohode..ja davam.. ty nemusis....

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova ved jasne ale uz UM nemusis davat.Staci ti kravske v krabicke.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@beky1813 aj nasa pekne papa.. pred spanim by jej to mliecko ani mechybalo..len v noci raz pije..tak neviem co.robit

beky1813
12. nov 2017

@dzejndzejnova ja som mojej ponukla vodu, ak chcela pit, rychlo pochopila, ze mlieko v noci uz nebude a prestala sa budit

malasandrika
12. nov 2017

@dzejndzejnova a vodu neakceptuje?
Mamilu nekontaktuj, ak už nechceš kojiť

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@beky1813
@malasandrika nie tam nebudem pisat.. mam slusit teda vodu? A nebude jej to mliecko chybat? Ak vitaminy a tak. Ked nedam ziadne?

beky1813
12. nov 2017

@dzejndzejnova nebude, je to len o zvyku. Pokial ma pestru stravu, nic jej chybat nebude

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@beky1813 no kuk moje albumy ak mas cas.. tak papa.. jogurtim biely s ovocim...kase..masielko syrecek na ranajky.. uz mala aj rajcinky sunky trosku ....

malasandrika
12. nov 2017

@dzejndzejnova ja som za UM, ale keď chce iba v noci, tak je to podľa mňa zvyk a skúsila by som vodu, keď Ti pekne je, všetky vitamíny budeš mať v strave.

sivypegas
12. nov 2017

@dzejndzejnova od 12 m deti uz mlieko nepotrebuju,bielkoviny nahradis stravou,tak toho sa neboj.

beky1813
12. nov 2017

@dzejndzejnova paradny album, len tak zbezne som pozrela, ma to pestre a postupne budes zaradovat aj ine potraviny, tak nemyslim, zeby jej nieco chybalo, ked nebude pit v noci mlieko

sivypegas
12. nov 2017

@malasandrika len ona uz dava kravske mlieko v podobe smotany ,masla a pid.Tak UM je uz bezpredmetne,postaci aj kravske.

dzejndzejnova
autor
12. nov 2017

@beky1813
@sivypegas
@malasandrika dakujem baby tak skusime zacat s vodou v noci...

evittam
12. nov 2017

@dzejndzejnova Dobre robis, už viac neprikladaj, pekne sa ti bez problémov odstavi sama. Skús kravské. Ja som davala od roka.😉

pininka
12. nov 2017

Tieto rady mam najradsej, do roka nedavat pomaly nic a potom naraz vsetko, to urcite nezatazi oblicky a cely organizmus. Radsej postupne davat a sledovat ako telo reaguje. Zdrave potraviny su mytus. Ani to co si doma vylestujem nieje uz zdrave, zial.