Umelé mlieko - zmena

pokynka
30. okt 2022

Mamičky malá ma 8 týždňov a predtým mala mlieko Nutrilon AR kruté vždy vypila 120 ml len malá veľmi tuhú stolicu. Prešli sme na kendamil kde vypije raz 120 ml druhý raz 60 ml čo sa mi zdá málo. Navyše ešte nemala stolicu. Myslíte že jej ten kendamil nerobí dobre.?

evuska135
30. okt 2022

@pokynka pri mlieckach sa hned prve dni neukaze ci sedi dietatku alebo nie . Kazda zmena musi trvat aspon 2tyzdne aj lekari to odporucaju, mozno jej iba nechutna a prejde to

pokynka
autor
30. okt 2022

@evuska135 no ale keď jej nebude chutiť tak ju aj tak mám trápiť aspoň tých 14 dní

cyberk
30. okt 2022

takto sa ta spytam, ty vzdy zjes presne taku istu porciu? to ze raz vypije 120 a raz 60 je normalne podla mna 🙂 to ci jej sedi mliecko uvidis urcite, ci ma nejake bolesti a pod. keby jej nechutilo tak tych 120 by fakt nevypila ani 🙂 ako bolo spominane za 2 tyzdne uvidis ci sedi ci nie, u niektorych je viditelne aj skor ci sedi... ale to ze raz vypije tolko a raz tolko, to nie je dovod na zmenu mliecka 🙂 .. ale chapem tvoje obavy, my sme natrafili na to prave mliecko az na 5ty pokus 🙏

pokynka
autor
30. okt 2022

@cyberk no tak ju budem sledovať teda

nikushik12345
31. okt 2022

@pokynka moja má 10 mesiacov a raz vypije 120 a raz 60 ml a má vypiť 210 ale neriešim to a neriešila som ani keď mala toľko ako tvoja to tiež nepila stále rovnako