Umelé mlieko z DM

sisuliik
2. jan 2022

Ahojte, malá má už rok a ja by som chcela prestať kojiť. Kúpila som z DM mlieko nie BabyLove ale to Bio mlieko (aj tak som sa 30 minut rozhodovala lebo šak nechces šetriť na vlastnom dieťati…) ale pointa máte niekto skúsenosti? Pretože moje okolie reaguje na to dost skepticky, že by som mala ist do overených (nutrilon, sunar atd) a nie nejaké neoverené mlieka kupovat. Lenže toto mi pride ze tam ma toho dost a za 7€ mi to pride ako dobrá kúpa. Odhliadnuc od toho, že presne v DM je tolko dobry veci za zlomok ceny. Tak len hľadám miesto kde by ma pochopili 😅

elzus
2. jan 2022

@sisuliik ja som po roku dávala dm Babylov a bola som spokojná jedine krpcovi chutilo. A keď som porovnávala zloženie napr z Nutrilonom.bol.rozdiel ale minimálny.

paciko9
2. jan 2022

@sisuliik my sme prešli na babylove po roku a spokojnosť. Všetko ok. A poznam prípad kedy vyskušali X značiek mlieka a sadlo iba babylove. A názor ostatných by ma nezaujimal. Moje dieťa, moje rozhozohnutie.

petamich
2. jan 2022

ti co ti radia asi nepostrehli, ze uz je na trhu x UM a nie len dve 🤷‍♀️ kludne skus a ked drobcovi sadne mas vyhrate, mozno sadne ako prve a mozno budete skusat viac, drzim paste

nicollette332
3. jan 2022

by ma zaujimalo, ze co hovori to tvoje okolie na to mlieko. vsak v dnesnej dobe je ich uz tolko na vyber, ze to ozaj tazko sa rozhodnut. ono dm ma podla mna dobre veci, aj co sa tychto detskych tyka. takze ak bude vyhovovat, tak nevidim dovod, ze preco by si nemohla zacat davat prave toto.