Ahojte mamičky,
synovi sme kúpili špeciálne UM z lekárne ale zostali nám nejaké krabice. Máte niekto skúsenosti s tým, že ste vracali naspäť do lekárne? Samozrejme nie vrátiť a dostať späť peniaze ale myslím tak ako sa vracajú napr. lieky po záruke? Toto ešte v záruke je akurát ho už nepotrebujeme a viem, že sa UM predávať nemôže. Ďakujem za odpoveď.
do lekarne som vracala len lieky, ale nechces skusit dat inzerat darujem za odvoz? ked je este v zaruke, urcite niekto vyuzije
@valentina12345 najprv som skúšala dať inzerát ale zmazali mi ho, vraj to porušuje pravidlá, čo som samozrejme nevedela. Preto mi ešte napadla táto možnosť vrátenia 😅
Misis zadat onzerat do konkrrtnej skupiny, ak zadavas ma fb. Na marketplace ti ho neschvalia.
Mlieko do lekárne Ti vezmu ale vyhodia ho, ja som tak šla vrátiť drahé lieky- vybraté asi 8dní pred vrátením a pani mi povedala že sa to vyhadzuje. Tak som sa otočila a darovala ich domovu dôchodcov
Ja som dala zvyšné mlieko pediatričke nech ho posunie nejakej mamičke. Skús takto prípadne.
do lekarne ho vratit mozete,ale odlozia ho do skladu,kde sa skladuju vratene lieky, po ktore chodi specialna firma na ich likvidaciu. Predat ho urcite nemozu uz nikomu - pracovala som v lekarni. Skor ho niekomu podarujte, alebo normalane pouzite napr. ako susene mlieko na nieco.
A darovať napr do detského domova alebo nemocnice? 😊
Ale moze, napríklad moja pije Beba Supreme pro, ale poisťovňa prepláca len do polroka, určite by som kúpila od mamičky, ktorá má zvyšné ako dať za jedno balenie 26€, keď som platila necelé 5€ 🙈 lieky by som nekúpila, ale neotvorene mlieko áno
.