Ahojte, chcela by som sa opýtať, nemám skúsenosti s UM skoro žiadne. Moja malá má takmer 4 týždne, kojim, ale stalo sa mi 3x že som mala málo mlieka a potrebovala som dokrmit a aj som chcela mať doma nejaké UM pre prípad núdze že nebudem mať dosť mlieka.
Kúpili sme Nutrilon 1, mala to 3x, mám pocit že jej veľmi nesedí, dvakrát trošku vygrcala ale bola v pohode, dnes mala nafúknuté bruško museli sme masírovať bola nespokojná a až potom povolilo . Prosím o radu, aké UM sa vám osvedčili aj na citlivé trávenie ako doplnok k materskemu mlieku ? 🙂
@werony_n myslíš že keby som rozrobila iný pomer že napr namiesto 3 odmeriek dám 2 by to mohlo byť lepšie ?
@mirkakonik5 neodporúčam meniť pomer vodya prášku
Radšej skúsiť iné mliecko
Je vela mliek a každému dieťaťu sadne niečo iné. Moje dieťa bolo ok s bebou. Ale ci bude tvoje 🤷🏻♀️ nafúknuté bruško môže mať aj z toho co si zjedla ty. Deti si občas grcnu, to je tiež bežné. A teda určite nemeň pomer mlieka a vody. Nikdy.
@mirkakonik5 Nam Nutrilon tiez nesadol, ale Nutrilon Profutura uz ano. Pri nom sme uz ostali. Vyskusaj.
@mirkakonik5 u nás sa osvedčil sunar, nutrilon je silnejšie mliečko a niektore detičky ho ťažšie strávia a to bol aj náš prípad keď mala z neho vela grcala , sunar jej sadol lepšie