Ahojte mam doma 1,5 rocneho nejedaka, bezproblemov vydrží cez deň 5 hodin bez jedineho susta jedla mozem sa aj na hlavu postavit. V noci aj 3 krat rev ze chce mlieko. Zacina ma to strasne vycerpavat a deprimovat ze sa snazim ponukat, varit atd.
Riešil to niekto takto radikalne a dieťa začalo jest?
@motogirl699 ked mne nevadí ze vstava na mlieko, ale ze dnes ranajky nic, ovocie žiadne, polievka nič, jogurt nic, spravila som lievance a nic, suche pecivo, zelenina proste nič. A takto je to nonstop. Kým nezačnem rozptylovat a zabavat videami na mobile tak neotvorí usta ani si do rúk jedlo nevezme.
Co je celý den??okrem mlieka?
To iste sme mali aj my len pri tv som dokázala sa najesť ked som krmila ju
Odkedy tak zle papa?
@zuzkaa1991 ked zapnem mobil tak zje za deň krásne porcie kašu, jogurt, polievku aj druhé aj ovocie. Ale bez mobilu to nejde.
A papa zle od začiatku od prvych prikrmov, ked som zavadzala novu potravinu tak vzdy kostovka max 1 lyžička ale nesilili sme to. Az pri rocnej prehliadke som to prebrala s pediatrickou, zobrala krv výsledky boli dobre. Ale postavila sa k tomu tak ze co vlastne varím keď mi dieťa nejavi o nič zaujem a nech s tým niečo robím lebo ze sa blizi k hranici podvyzivy. Takze samozrejme som sa zlakla lebo najjednoduchšie je súdiť matku ze si nedokáže nakrmit dieta no a mobil zafungoval.
Tak pri tv moja ma 6.5r a vzdy je pri tv ak chcem aby sa najedla normálne stale ma menšiu vahu ale je zatial v dolnej normálnej váhy......ako tak sa rozjedla az ked mala tesne 5r
Mne svokra vkuse vycitala ze pri tv je ale sama videla ze inac nejedla a ze som ju tak naučila 🤣🤣
Aj sestra to mala podobne, nemysli si. Nie si v tom sama 😀 Ale potom si proste povedala, ze dost, pred spanim presla na umele mlieko, pekne z flasky si maly cucol a bolo dobre celu noc az do rana.
Ja mam 2 ročnú dcéru. Cez deň jedáva normálne, ale tiež ju stále neviem odnaucit od toho, že keď ide na obed spať alebo aj večer, tak zaspáva s mliekom a v noci sa 1-2x budí na to, že si pýta mlieko.