Umelé mlieko v čaji. Aké máte skúsenosti?

lulucka
15. apr 2009

ahojte mamičky, môj syn má 3 mesiace a v poslednom čase začal vymýšľať s papaním. v noci je v pohode, horšie to je cez deň. Sme na UM a keď má papať tak buď plače alebo sa len s dudlíkom hrá a vôbec nepije. Dnes som skúsila mlieko primiešať do čaju a pil v pohode. Má niekto tiež takú skúsenosť? ďakujem za odpoveď. Pijeme detský čaj s harmančekom.

janajanajana
15. apr 2009

Lulucka, ja by som to urcite takto nemiesala, nebolo to len tym, ze je smadny? Mozno mu skus dat troska pit pred mlieckom.

lulucka
autor
15. apr 2009

ja som to skúšala, čaj pije v pohode, potom mu dám mlieko, trošku poťahá a prestane, znova som dala čaj, tak v kľude pil a znova som dala mlieko a opakovalo sa to znova.

janajanajana
15. apr 2009

Aha, ja by som skusila zavolat pediatricke, snad nieco poradi

lulucka
autor
15. apr 2009

dnes tam ideme, tak som zvedavá, čo povie, som z toho už nešťastná, pretože cez deň to je poriadny boj

zuza.m
15. apr 2009

no ja si myslim že asi aj možeš davat v čaji.preto že som už počula že ak sa babeno nevie vykakat tak sa um može robit do čajiku.ale robi to aj moj maly.ked nieje hladny len smädny.tak sa čaju nevie dopit a dam mlieko a vypluje.

erikasadek
15. apr 2009

lulucka ja som takto , priadvala trochu feniklovo razkoveho caju. teda dala som davku caju a davku vody a davala mlieko v prasku.. takto to pil do 3 mesiacov kvoli kolikam.. voda ako voda ochutena....

voda ako voda len trosku viac ochutena... vyhopda ze takto do seba dostal tento caj a nemal koliky.... 😉