Ahojte, prosim o radu, som už zúfalá... dcéra má 7 tyzdnov a absolútne sa nevie sama vykakat. Niekedy zaberie cvičenie s nožičkami, inokedy musíme rurkovat. Od narodenia je na UM, skúsili sme Nutrilon HA, Beba Comfort, Sunar HA a Nutrilon comfort and colics. Nič nepomohlo. Par dni som jej dávala baby love mlieko z DMky a vtedy aj kakla ale lekárka mi ho neodporúčala a okrem toho bola malá každú hodinu a pol hladná...
Poraďte nejaké mliečko ktoré máte odskúšané, tie co ste mali podobne problémy...
Ja už naozaj neviem kde môže byt problém.
Nemoze byť alergická na mliečnu bielkovinu?
Ďakujem za každú radu 🙏
A
Beba sensitive
To už si tolko mliecok vyskusala, ani sa necudujem,ze ma problem s bruskom, chvilu to trva kym si zvykne na ine UM..je to normalne,ze sa nevie vykakat tak male babatko. Myslim, že takmer kazda mamicka si v prvych mesiacoch prejde rurkovanim, chvilku to trva kym sa babatko nauci pouzivat zvierac atd. Ja by aom mliecko uz nemenila ak malej chuti a zaradila by som probiotika na brusko, nam zabrali infant dophilus plus masaz bruska. Plus ak je castejsie hladna skus zvysit davku mliecka🙂
@sofinkina_maminka Goldim - Naše mléko. mali sme horsie problemy, ale toto pomohlo na vsetko. presli sme si vsetkymi nutrilonmi
@janinah áno, dávame feniklovy instantný Sunarek
@luulinkaa Každe mlieko som jej nechala týždeň, ale ani pri jednom sa nič nezmenilo, užíva probiotika biogaia, sabsimplex, babycalm, masírujeme brusko pupikom, prikladáme hrejivý vankúšik, cvičíme s nožičkami, pije feniklovy aj kamilkovy čaj... Jej sestra dvojca nemá nijaké problémy a za pasovali jej hneď prvé mlieko. Preto mením mlieka, lebo už nič iné urobiť neviem pre ňu.
Ma sedem týždňov a sama sa vykala asi 5 krát.
Preto mi napadlo ze ci nemôže mať nejakú intoleranciu na laktózu alebo.... Neviem už, fakt.
Rurkovat sa často nesmie, samotné cvičenie zaberá len občas...
Je to ako začarovaný kruh
@sofinkina_maminka moja mala tiez tento problem skus jej nasadit hipp mlieko mne po nom starsi syn az srackoval ..mozno to tvojej pomoze.ale viem cim si prechadzas.mojej zabralo nutrilon colic ale trapili sme sa dlho aj rurku sme casto pouzivali aj masaze a mozu ju zapekat aj probiotika ake pouzivas?.moze mat este aj dake bakterie v sebe.popros doktorku az jej zoberie stery zo zadku.moja to mala
@sofinkina_maminka ahoj ako pokračujete? Pomohlo vám nejaké mliečko?
Dávate aj vodu či detský čaj?