Umelé mlieko pri zápche

lilinka1109
1. mar 2016

Prosim Vas mam 8 tyzdnoveho chlapca a je na UM najprv som davala sunar to mal koliky a teraz davam babylove z dm drogerie a nevykaka sa mi musim davat rurku. Ma moc hustu stolicu aj cajik feniklovy som skusala aj vyvar z vlociek a nic nezabera. Prosim poradte.

simaaprilova
1. mar 2016

Dobry den.my sme s dcerkou natrapili teda a nechcela som jen menit tisickrat mliecko tak sme zabojovali.ja som jej zarabala mliecko do silnejsieho vlockoveho vyvaru(do 1litra vody 10kopcovitych lyziciek vlociek vyvarit,ihned scedit-nenechat odstat)vyvar zabral do troch dni.potom som neprestala davat ovseny vyvar zrazu ale postupne.znizovala som pocet lyziciek kazdy tyzden o jednu menej na liter vody.kazdy den som robila cerstvy vyvar.potom jej zacali uz crievka pracovat same a nepotrebovala pomoc ovsenych vlociek.teraz jak je uz o nieco vacsia tak ked ma problem s kakanim tak jej davam pocas dna pit vrecuskovy kamilkovy caj plus 1:1 s vodou zarab aj mliecko aby mala co najviac kamiliek v sebe.kamilkovy caj je na dobre kakanie,feniklovy na prdiky.kym nam nezabrali vlocky tie tri dni tak sme vela cvicili,masirovali brusko,na brusko davali dcerku a po kupani (lebo aj to pohne crievka) sme bud teplomerom pomohli alebo rurkou.dufam ze som aspon trosku pomohla🙂

simaaprilova
1. mar 2016

Este ma napadlo radili mi aj slivkovy vyvar spravit a do toho zarabat mliecko ale to som neskusala.ale slivky pomahaju aj nam dospelym😉

ruthike
1. mar 2016

@lilinka1109 o 15 ml viac vody k zarobenemu mlieku pridat. Svagrinej to zabralo. Ked bude na prikrmoch tak jablcko a banan zaberaju

zuzka_1985
6. mar 2016

Skusila by som mliecko s probiotikami (nam pekne zafungoval amilk) alebo by som pridavala probiotika v kvapkach do mliecka.

mimka1111
8. mar 2016

@lilinka1109 nám veľmi pomohol Nutrilon Comfort .. Aj sa dá ušetriť ak Vám ho pani doktorka napíše 😉