Caute zeny 👋 prosim si radu. Maly ma 1 mesiac, musim mu davat len UM o svoje som zial prisla. Skusala som kendamil - velmi ho zapekalo. Teraz ma cca 2 tyzdne nutrilon - tiez sam nekaka (musime pomahat cipkami alebo rektalkou). Okrem mlieka pije harmancekovy cajik, probiotika davame kazdy den, brusko masirujem, pasieme koniky.... skusame vsetko co nas napadne. Skusit za nejaky tyzden inu znacku um ked stale nekaka sam? Alebo skusat dlhsie nutrilon?
2 tyzdne je dost, skusila by som uz ine.
BEBA Comfort napriklad
Nutrilon vacsinou zapeka. :(
Skus kúpiť kvapky sab simplex, mojej malej to veľmi pomohlo...
@katka281 my sme mali najprv bebu ..no strašne dcéru zapekalo a bolelo ju bruško..taj sme dali Sunar complex ten bol ok čo sa týka kakania len veľmi grcala robili jej sono a potvrdili reflux..takže sme prešli na Sunar AR a spokojnosť 🙂👍
Dakujem za rady dievcata, skusime uz teda ine UM 😊 a skusim aj tie kvapky ako pise @luci132
@beata_k caj nam odporucila pit pediatricka, vraj deti ktore su na cisto umelom mlieku musia pit caj/vodu. Neviem ci je to ozaj tak...ale nema tak vysusene usta ako ked sme davali len um a aj stolicu ma redsiu. Davam mu samozrejme len detsky bio harmancekovy caj apotheke - vhodny od ukonceneho 1.tyzdna.
Nutrilon comfort