Umelé mlieko pre 4-mesačné bábo

vladkalattova
6. nov 2023

Čo vymeniť za Bebu Ar? Robia sa z nej hrudky , neda sa premiešať, všetko ostáva na spodku. A nie niesu to len take hrudky čo že 'nevadi' , maly nemá vitamíny a výživu a je z toho nervozny. Pred tym sme mali aj iné mliecka, no toto sa nikdy nerobilo. Prevarame vodu, všetko doslova podla postupu a nefunguje nic, takže chcem prejst na iné podobné mliečko čo odporúčate?

lucia13022023
6. nov 2023

@vladkalattova v každej bebe mate hrudky? Lebo môj malý ju pije od narodenia v podtste a ani raz sa nestalo ze by mal hrudku. Ale čítala som o tom, vraj to je zle balenie.

nikpa
6. nov 2023

@vladkalattova ak zarábas napr. 120ml tak si najprv trochu z tej vody daj po pohárika, nadavkuj UM a rozmiešaj vidličkou. Potom vylej do ostatnej vody do fľaše a rozhrkaj. Lebo ak jej to mlieko sedí, je škoda ho meniť. Tiež sa mi to stavalo občas asi volake zle šarže alebo neviem lebo každá krabica to nerobí.

meg321
7. nov 2023

@vladkalattova Presne ten isty problem sme mali pri Beba AR-ze sa robili hrudky, takze som kazdu davku este cez sitko prelievala, zvacsila vsade dietky na flasiach.. No uz ma to fakt nebavilo, poprosila som pediatricku o ine (na predpis kedze grckavala) a uz mame Nutrilon AR. Chuti jej tiez a nemusim filtrovat ;)