Čo vymeniť za Bebu Ar? Robia sa z nej hrudky , neda sa premiešať, všetko ostáva na spodku. A nie niesu to len take hrudky čo že 'nevadi' , maly nemá vitamíny a výživu a je z toho nervozny. Pred tym sme mali aj iné mliecka, no toto sa nikdy nerobilo. Prevarame vodu, všetko doslova podla postupu a nefunguje nic, takže chcem prejst na iné podobné mliečko čo odporúčate?
@vladkalattova ak zarábas napr. 120ml tak si najprv trochu z tej vody daj po pohárika, nadavkuj UM a rozmiešaj vidličkou. Potom vylej do ostatnej vody do fľaše a rozhrkaj. Lebo ak jej to mlieko sedí, je škoda ho meniť. Tiež sa mi to stavalo občas asi volake zle šarže alebo neviem lebo každá krabica to nerobí.
@vladkalattova Presne ten isty problem sme mali pri Beba AR-ze sa robili hrudky, takze som kazdu davku este cez sitko prelievala, zvacsila vsade dietky na flasiach.. No uz ma to fakt nebavilo, poprosila som pediatricku o ine (na predpis kedze grckavala) a uz mame Nutrilon AR. Chuti jej tiez a nemusim filtrovat ;)
@vladkalattova v každej bebe mate hrudky? Lebo môj malý ju pije od narodenia v podtste a ani raz sa nestalo ze by mal hrudku. Ale čítala som o tom, vraj to je zle balenie.