Ahojte Maminky... Idem do UM po kojeni...chcem...maly ma 22 mesiacov... Poradte mi mlieko ktore sa najviac CHUTOVO podoba materskemu.....cize nesmrdi a je sladsie...Na cene nezalezi...aj najdrahsie...ide mi o krpca...okrem Nutrilonu...z toho aspon mna napina...smrdi...🙂.
Pocula som ze Sunar, alebo Humana...Ale tak netusim...mam len od 1 osoby tuto info...
Dakujem
@gabusiki skus babylove mojej malej nic ine nechutilo a to som vyskusala vsetky alebo beba ta by mala yt tiez sladka.
Kravske nechcem...a ani on nechce.... 😀 SOm rozhodnuta pre UM..... len chcem poradit znacku....
Inak ked sme pri Sunare @bonaqa2013 nevies mi poradit aky je rozdiel medzi tymi 3 radami co maju...?...potrebujem c. 3 ale este maju ze premium, klasik a original ci ako?...mozes ak kludne toto speci do spravy...
@lusinda1989 Hmmm , to by chcelo z kazdeho vzorku... 😅 Inak nedaju sa niekde zohnat?
@gabusiki syn pijaval Bebu,obcas Hami.. Jemu bolo uplne jedno, ci MM alebo UM,hlavne,ze bolo. 🙂 Dcerke davam.Hami,jej chuti. Ine som jej neskusala davat...resp.skusala,no vtedy este odmietala ine mlieko ako materske.. Teraz vypije aj kravske,ale davam jej ho malokedy. Lebo ked som jej asi 5m.davala len kravske,byvala chorlavejsia. Tak sne sa pocas Vianoc opat vratili k UM..a ked bude chciet,bude ho pit aj po 3.roku,co bude uz coskoro.
Ono tie deti si vyberu samy,co budu pit.. Kedze ja som tie mlieka nepila,tak netusim,ktore sa najviac chutovo podoba MM.
Ja som inak malu tiez odstavila z mojich zdrav.dovodov asi 11 dni 2.rokom.
@gabusiki skus Hipp..
Ale v dvoch rokoch by som presla na plnotucne kravske mlieko 🙂 ano, citala som vyssie..nechces 😉
@gabusiki tie rady až tak nepoznám, pretože dosť dlho som kojila, potom sme troška prešli na UM, a pomerne rýchlo na kravské. Predpokladám, že tie jednotlivé rady majú nejaký prídavok čo tie iné rady nemajú resp. majú ho menej.
Baby dakujem, sme ochoreli tak neskusam, ale asi jedine tak. 😒
Moje deti vždy skončili na Sunare. Podľa mňa najlepší. Ale keďže má tvoje dieťa 22 m asi by som aspoň ja, už uvažovala o kravskom mlieku.