Umelé mlieko pre 21-mesačné dieťa na dovolenku

simoncelka2022
3. jún 2024

Ahojte
O pár dni letíme na Cyprus, syn pije mlieko Sunar od narodenia, aktuálne máme 21 mesiacov
Na internete som našla hotové mlieka Beba, rozmýšľala som že ich kúpim a tie mu vezmem so sebou, len neviem či mu sadnú kdeže pijeme sunar od narodenia
Máte niekto skúsenosť ?

pribinak
3. jún 2024

@simoncelka2022 podľa mna zlý napad brat úplne inú značku akurát na dovcu

hederamonstera
3. jún 2024

A preco nemozes zobrat jednu krabicu sunaru?

hederamonstera
3. jún 2024

@pribinak myslim ze skoro 2r by to nemalo nejako vadit

pribinak
3. jún 2024

@hederamonstera zákon schválnosti zafunguje a pol dovolenky stravi na serbli

simoncelka2022
autor
3. jún 2024

@hederamonstera ja len preto aby to bolo jednoduchšie že to budem len ohrievať vo vode

tim23
3. jún 2024

@simoncelka2022 kľudne mu môžeš dať podľa mňa. Veď má už 2 roky... Teda ja by som dala v pohode. My sme 1,5 ročnému menili mlieko tiež. Na lacnejšie

beata_k
3. jún 2024

@simoncelka2022 Ty chces so sebou tahat x mliek oproti jednej krabici? Ved ked mu chces ohrievat vo vode tak to uz v tej vode aj urob.

viestta
3. jún 2024

Zober krabicu sunaru a termosku na vodu. V restike alebo v bare ti prevarenu vodu daju, spravis mlieko hocikedy bude treba.

veronikaszabova
3. jún 2024

@simoncelka2022 nasa pije Hipp bio combiotik. Vecer a na obed pred spankom pije kasu nestle (na foto). Nerobi jej zle, ze pije dve znacky. Ma to tak od cca 10m. Teraz ma 14m.
Tiez ideme o 2t na dovcu. Beriem len Hipp a mam v plane jej tam nejake tieto kase kupit. Nebudem ich tahat so sebou.

bolarazjedna
3. jún 2024

Keď o pár dní budete letieť, tak dovtedy môžeš tu Bebu vyskúšať kým ste doma, či nie? Odjednaj teraz, to ti príde za 2 dní a ak nesadne, tak to predáš potom, ako sa vrátite z dovolenky.

angeli121212
4. jún 2024

@simoncelka2022 jednoduchšie ti bude zobrať sunar a ohriať vodu v ktorej ho zarobíš... Musela by si kúpiť veľa krabičkových mliek aby ti stačilo

lenkakravcova
4. jún 2024

@simoncelka2022 podľa mňa to bábo už je dosť veľké - na mieste kúpiš normálne kravské mlieko a máš vyriešené. 🙂
Však tie väčšie UM sú tiež už len sterilizované kravské mlieko väčšinou a minimálnou úpravou.