Ahojte , malý ma 13 mesiacov a cca 4 mesiace sme na Nutrilone. Cenovo nám to však nevyhovuje a hľadáme nejakú lacnejšiu náhradu. Aké UM dávate vy ? Čítala som že aj mlieko z DM je dobré ... a tie čo ste prešli na kravské ake kravské dávate ? Ako ho pripravujete ? A mám čakať nejaké zmeny napr. v stolici? Ďakujem za odpovede a pomoc 🙂
@nikolaziak kravské niekto aj prevaruje a dáva od 1r.
Kupujem plnotucne ale nie trvanlive a len zohrejem, maly ma 22m...u neho nejaka zmena v stolici nebola ale sledovala som prve dni, ci ho nezapeka a ci ma stolicu pravidelne
Moja má 22 mesiacov, v 1;5 som ju odstavila. Potom som dávala Nutrilon. Neskôr som spravila to, že keď si v noci popyta mlieko spravím jej umelé. Cez deň prevaríme plnotučné. nemala s tým žiadny problém.
moje deti su na Nutrilone, treba pozerat akcie na feedo.sk, naposledy vysla krabicka okolo 9,70€ co bolo v prepocte na gramaz ako za Babylove.kupila som si vtedy 30 baleni a mam pokoj ;)
Mne dr povedala od 15 mesiaca pomaly zavadzat kravske.Ale tak vies ako to je,co dr.to iny nazor.Ale ma byt plnotucne cerstve a prevarene!Raz dam umele,raz kravske odkedy som odstavila,na striedacku,ale castejsie UM.
Ja som zhruba do 7mesiaca kojila+ dokrmovala Nutrilonom. Potom iba Nutrilon a asi v roku keď končila krabica som dala nastriedačku s kravským a odvtedy iba kravské mlieko. Kupujem z auta čo k nám chodí. Stiahnem smotanu ešte ho preváram aj keď je pasterizované. Alebo čerstvé z obchodu ale to iba zohrejeme.
Ani jedna z dcér nemala problém
Kludne mozes davat sj kravske. A ja som pri oboch synoch prevhadzala v pol roku na babylove mlieko z dm. Ked mas dm kartu, tak raz mesacne mas este za neho 25nasobok bodov navyse, tj ako keby si ho kupovala s 25percentnou zlavou. Alevaz od formuly 2. Kupovali sme obycajne, nie to bio. Bio bolo take nahorkle.
@marrydreamkas to aj zjete?
@luciannka83 mame dvojicky, takze by to nemal byt problem, do pol roka ho vypiju ;)
@nikolaziak v 13tich mesiacoch som odstavila a zacala davat na noc kravske... kupujem plnotucne a ohrejem ho tot vse 🙂