Ako riešite v noci kŕmenie umelým mliekom? V noci prevárate vodu a zarábate mlieko alebo to nejak pripravujete vopred? A aký postup máte pri zarábaní mlieka? Ja dám do fľašky dojčenskú vodu, dam do ohrievača fliaš a ohrievam kým začne bublať, nechám trochu vychladnúť a nasypem prášok. Je to správny postup?
@hederamonstera no mala by byť prevarená keď dobre viem
Prevarala som si dopredu. Mala som vzdy 1,5l flasu prevarenej vody na linke a tu pouzivala
Ale zasa dojcensku prevarat nemusis.
Ja mam pripravenu vodu v teemoske. Takze len nalejem do flase dam mlielo pretrepem a je to. Nemusim nic prevarat ani cakar na spravnu teplotu ani na noc podobne. Taku trpezlivost moje dieta v noci nema
Studena voda v lahvicce, horka v termosce, mleko v zasobniku odmerene. Horka voda do studene, nasypu mleko a hotovo. Mam dve lahvicky, abych nemusela vystrcit nohu z postele :D
Jaj ja som ťapa, takže to nemusí byť čerstvo prevarená voda? :D bude ok teda ak teraz si v hrnci prevarím vodu, dám späť do fľašky a potom v noci si len budem z nej odlievať na ohriatie už s mliekom?
Voda prevarena v termoske ,zmiesam so studenou ,mlieko z davkovaca vysypem a hotovo.
Mám fľašu s vodou v ohrievačke, čiže len nasypem UM z dávkovača a je to. 10 sekúnd.
Tak tak☺️ kludne dopredu prevar
Mam celu noc flasu s vodou v ohrievaci flias a uz len prisypem UM, ked je treba.
Iny zasa mixuje vrelu vodu z termosky so studenou vodou vo flasi(pomer si musis vyskusat dopredu)
Nechas ohrievat kym zacne bublat? Akoze ju nechas varit? Naco? Potom musis dlho cakat kym schladne, nie?