Ahojte, chcem sa poradiť..syn má 13 mesiacov, stále je na UM, do roka mal kendamil, od roka som prešla na Babylove (kvôli cene hlavne)..no s Babylove nie sme spokojní, syn sa stále budí, stále je hladný, počas noci 2-3x pije mlieko, načo som teda pri staršom nebola zvyknutá, ten už prespal celú noc v tomto veku ..chcem skúsiť iné mlieko, či to nieje tym..na aké mlieko by ste nám odporúčali prejsť? Dakujem
Daj mu miesto toho vodu, chvíľu poplače a potom bude dobre, hladný nie je, je to len zvyk.
@ibrunova no ale to nemá význam lebo tým že nahradí mlieko vodou nič nevyrieši. Nebude sa jej budiť na mlieko ale na vodu. Nedať nič a hotovo
@kkovacovak mne to robili obaja, raz si cmukli vody, zamrnčali a potom asi zistili, že nemá zmysel sa preto budiť a bolo dobre 🙂
@lladybirdd Mne dvojičky majú tiež 13 m.Do roku mali Nutrilon AR a po roku sme prešli na babylove BIO 2 ale dávám nadalej dvojku neprešli sme na 3.a syn prespí celú noc a dcérka sa budí na mlieko 1x.Ale ja okolo 19.hod.ich nakrmím bud krupicou alebo inou kašičkou a potom mi o 20 hod pri zaspávaní vypiju 150 ml um.
@lladybirdd to že sa ti v noci budí nie je mliekom ani tým že by bol hladný. Je na to zvyknutý tak sa budí.