Umelé mlieko po 1 roku

fallenkaa
12. sep 2023

Ahojte
Do 1 roka som dávala Nutrilon HA (ja mám atopický ekzem) , dcérka bez prejavov
Aké mlieko ste dávali po roku? A naopak s akým máte zle skúsenosti?

mikitilik29
12. sep 2023

@fallenkaa my sme do roka užívali nutrilon advanced 1. A teraz pokračujeme 2kou lebo nejak kravské mlieko nechce dcéra

anavixy
12. sep 2023

Ja by som pokracovala Nutrilonom, naco menit?

fallenkaa
autor
12. sep 2023

@anavixy no jedine preto že sa mi v noci extremne často budi, viem že to môže byt len obdobie ale tiež možno iné mlieko zasyti lepšie 🙂 len uvažujem ….nestriedali sme mlieka do roka ako na bežiacom pase ako iné maminy

anavixy
12. sep 2023

@fallenkaa nemyslim si, ze ine mlieka zasytia viac alebo menej, energeticke hodnoty/zlozenie je v zasade take iste, takze to su skor myty… a to ze ste nemuseli menit je super, urcite kazda mamina by radsej dala jedno mlieko a mala pokoj nez skusala kazdy mesiac ine, holt niekedy sa inak neda, no nocne budenie so znackou mlieka suvis mat nebude. Hodnoty sa menia medzi cislami skor nez medzi znackami a ked tak sa skus podla toho orientovat, nez podla toho co kto daval svojmu dietatu, to tu mozes dostat dalsich 5 tipov a s rozhodovanim ti to nepomoze 🙂 ale teda ja ako jedna z tych co vyskusali kvoli traviacim tazkostiam 4 druhy mliek odporucam zostat pri tom, ktore je osvedcene a neriskovat 🙃