Dobry den mamicky, trapi ma jedna vec.
Mam 6m babo ktore je krmene UM Nutrilonom.
Stale sa mi v noci budi. Nedokaze spat viac ako hodinu, je to vycerpavajuce.
Raz mi suseda povedala ze ci nechcem skusit bebu aspon na jednu noc. Maly prespal naraz 2 a pol hodiny. To ze sa nad ranom budil neriesim ( to je asi iny problem ).
A tak sa chcem spytat ci mate niektora skusenosti zeby s inym UM babo prespalo viac.
Malinky papa 3x za noc. To menit nechcem. Moj ciel nie je prespat celu noc. Moj ciel je nevstavat 15x a spat viac ako 4 a pol hodiny za noc.
Dakujem za nazory.
Pekny den prajem
@aahajnalka dakujem krasne ❤️
@vevulik18 dakujem krasne
@dengal kazdemu sadne ine mlieko,mojej dcere nesadol ani Nutrilon,ani Beba ani Sunar,vsetky ju zapekali,bola placliva,nonstop hore,bolelo ju brusko. Treba skusat.
@simona92101 on praveze nie je nejak placlivy ani nervozny. Ani nemam pocit ze ho boli brusko.. ach ja neviem. Topiaci sa aj slamky chyta.
Som unavena z tolkeho vstavania. Keby len papal v noci ...
@dengal ahoj moja je na Bebe a prespí celú noc od 20:00 do 7:00. no tiež si nemyslím že je to mlieko.prvu som mala plné kojenu a tiež prespala celú noc od cca 3 mesiacov.
@dengal ahoj, my máme Bebu, dcérka je spokojná, prespi celu noc, spat chodime o 22:00 alebo 22:30 a spí do 8:30 az 9:00. Neviem ci je to mliekom ci je to taky typ dietata, avsak existuje spánkovy poradca, kamarátka má skusenosti a vravi, ze najlepsia investicia. Aj moja starsia anno mala bebu a tiez prespala celu noc.