Umelé mlieko na reflux

2. dec 2021

Ahojte, mame dvojmesačné dievcatko a ma reflux. Momentálne dávame nutrilon na alergiu bielkoviny kravského mlieka. Ale je stále nepokojná, ani mi nevie v klude spinkať, asi aj kvôli neustálemu grckaniu. Nemáte skúsenosť a poradiť nám iné um?napriklad kendamil? Alebo ani to nie? Už skúšame tretie um- nutrilon a Hipp sme mali.

simona92101
2. dec 2021

Na reflux je dobre podavat pred jedenim sirup Gastrotuss. Ale preco davate take mlieko?alergia na mlieko a reflux su rozdielne veci.

amenka77
2. dec 2021

Naša 4mesacna tiež začínala Nutrilonom, neskôr Kendamil, ani ten nepomohol na reflux, čo nám ako tak zabralo je Sunar expert AR comfort, už veľmi málo grcka a kaká super, to bol tiež náš problém

jaja1991
2. dec 2021

Existujú aj umelé mlieka, ktoré majú označenie AR (antireflux). Možno by som skúsila jedno z nich.

autor
2. dec 2021

@simona92101 na reflux sme mali a veľmi plakala,na skúšku nám dala doktorka toto mlieko. Dakujem, kvapky idem hneď aj kúpiť

autor
2. dec 2021

@jaja1991 nutrilon ar nám nesadol, už mame tretie mlieko a doktorka ma upozornila,aby som stále nemenila.ale Ved nemením každý den,len chcem malej pomoct

arivederda
2. dec 2021

@amenka77 aj my sme na Sunar expert. Najlepší. Klasika je klasika.

amenka77
2. dec 2021

@arivederda áno áno súhlasím s tebou

simona92101
2. dec 2021

Skuste aj ine AR mlieka inej znacky ako Nutrilon ci Sunar,dcerka mala tiez reflux aj koliky ale ani jedno zo spominanych mliek jej nepomohlo,dokonca este zhorsilo(bolelo ju z nich brusko)

autor
3. dec 2021

@simona92101 a mozem meniť len tak mlieka? Neuškodí jej to?

autor
3. dec 2021

@simona92101 prosím ta a ako si vedela,že ju boli brusko?nevieme to odhadnúť. Či boli brusko ale proste stále je nepokojná

simona92101
3. dec 2021

Tak odporuca sa vydrzat aspon 2 tyzdne na jednom aby sa zistilo ci sedi.no bolelo ju brusko vzdy po napapani,pucila sa az bola cervena,krcila nozickami a velmi plakala,tazko kakala,stolica velmi tuha a zelena.nutrilon zapekal,zo sunaru grcala.skoncili sme na France lait AR,a k tomu ten sirup gastrotuss

autor
4. dec 2021

@simona92101 Dakujem pekne, podobne to mame aj my. Asi budeme musieť zmenit mlieko

lorin29
5. dec 2021

AR mlieka všeobecne strašne zapekaju... Skúste ten sunar ar a comfort skôr

nastenka13
1. jan 2022

Nám pomohlo Loulouka kozie mlieko..už tu bolo viac diskusii, aj skúsenosti s tým mlieckom. Je to top mlieko, bio organické ☺️nám pomohlo aj s refluxom aj s kolikami.

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz