Ahojte, mame dvojmesačné dievcatko a ma reflux. Momentálne dávame nutrilon na alergiu bielkoviny kravského mlieka. Ale je stále nepokojná, ani mi nevie v klude spinkať, asi aj kvôli neustálemu grckaniu. Nemáte skúsenosť a poradiť nám iné um?napriklad kendamil? Alebo ani to nie? Už skúšame tretie um- nutrilon a Hipp sme mali.
Naša 4mesacna tiež začínala Nutrilonom, neskôr Kendamil, ani ten nepomohol na reflux, čo nám ako tak zabralo je Sunar expert AR comfort, už veľmi málo grcka a kaká super, to bol tiež náš problém
Existujú aj umelé mlieka, ktoré majú označenie AR (antireflux). Možno by som skúsila jedno z nich.
@simona92101 na reflux sme mali a veľmi plakala,na skúšku nám dala doktorka toto mlieko. Dakujem, kvapky idem hneď aj kúpiť
@jaja1991 nutrilon ar nám nesadol, už mame tretie mlieko a doktorka ma upozornila,aby som stále nemenila.ale Ved nemením každý den,len chcem malej pomoct
@amenka77 aj my sme na Sunar expert. Najlepší. Klasika je klasika.
@arivederda áno áno súhlasím s tebou
Skuste aj ine AR mlieka inej znacky ako Nutrilon ci Sunar,dcerka mala tiez reflux aj koliky ale ani jedno zo spominanych mliek jej nepomohlo,dokonca este zhorsilo(bolelo ju z nich brusko)
@simona92101 a mozem meniť len tak mlieka? Neuškodí jej to?
@simona92101 prosím ta a ako si vedela,že ju boli brusko?nevieme to odhadnúť. Či boli brusko ale proste stále je nepokojná
Tak odporuca sa vydrzat aspon 2 tyzdne na jednom aby sa zistilo ci sedi.no bolelo ju brusko vzdy po napapani,pucila sa az bola cervena,krcila nozickami a velmi plakala,tazko kakala,stolica velmi tuha a zelena.nutrilon zapekal,zo sunaru grcala.skoncili sme na France lait AR,a k tomu ten sirup gastrotuss
@simona92101 Dakujem pekne, podobne to mame aj my. Asi budeme musieť zmenit mlieko
AR mlieka všeobecne strašne zapekaju... Skúste ten sunar ar a comfort skôr
Nám pomohlo Loulouka kozie mlieko..už tu bolo viac diskusii, aj skúsenosti s tým mlieckom. Je to top mlieko, bio organické ☺️nám pomohlo aj s refluxom aj s kolikami.
Na reflux je dobre podavat pred jedenim sirup Gastrotuss. Ale preco davate take mlieko?alergia na mlieko a reflux su rozdielne veci.