Umelé mlieko na cestách

matapavlik
19. máj 2019

Ahojte, prosím, akým spôsobom zarábate a nosíte so sebou mliečko, keď idete niekam na dlhšie, napríklad prechádzka alebo niekde autom? premýšľala som nad yoomi fľašou, ktorá má samoohrev, ale nemá veľmi dobré recenzie. Ďakujem vopred všetkým za rady.

sissy27
19. máj 2019

@matapavlik horúca voda do termosky, mlieko nadávkovať do fľaše / dózičky, v prípade potreby zaliať vodou, hotovo. Žiadna jadrová fyzika.

selya
19. máj 2019

My taktiež v termoske horúca voda, v poháriku mliečko s odmerkou, flaška, a ide sa. Zarábali sme vždy čerstvé a podľa potreby.

lubik87
19. máj 2019

@matapavlik dávkovač na mlieko (3 priehradky) 3 čisté fľaše a akurát horúca voda na okamžité pitie do termosky

babi81
19. máj 2019

@matapavlik ja som pouzivala iiamo flasku, super prakticka, do 5min mliecko teple.

lusyc
19. máj 2019

@matapavlik Vriaca voda do sklenenej dojč. fľašky a hneď do termoobalu a mlieko v malej krabičke. Kym ho ide mala pit, voda je akuratnej teploty a mliecko cerstvo zarobene. Ale len jedna dávka.

rybka16
19. máj 2019

Zohrejem si vodu tak na 45 stupňov a nalejem do termosky. Musí byť plná, inak voda rýchlo vychladne. Takto mi vydrží niekoľko hodín dobrej teploty na zarábanie UM. Keď idem len nakrátko niekam, že predpokladám len jedno kŕmenie alebo aj žiadne, ale chcem mať mlieko, keby niečo, nasypem si do fľašky potrebný počet odmeriek. Vonku potom z termosky lejem vodu rovno do fľašky, ale treba vedieť, koľko toho zarobeného mlieka má byť. Napr. na 120 ml vody idú štyri odmerky a mlieka je dokopy 135 ml. Takže lejem na 135 ml, lebo prášok je už vo fľaške. Takto sa dá pripraviť si dopredu aj viacero fľašiek s práškom, ale zaberá to dosť miesta, takže teraz som si objednala dávkovač UM, lebo to bude pohodlnejšie.

lucia147852
19. máj 2019

Ako baby písali, termoska, dávkovač a fľašky. Niektoré mlieka už vyrábajú aj cestovné balenie kde máš toľko prášku koľko potrebuješ na napr120ml

matapavlik
autor
19. máj 2019

@babi81 takze ste boli spokojní s tou fľašou? Našla som tu diskusiu kde ju moc nechvália.

babi81
19. máj 2019

@matapavlik za mna uplna spokojnost, pouzivala som vyse roka, casto sme cestovali aj lietadlom a bolo to aspon pre mna super rychle a jednoduche riesenie, treba sa naucit hlavne dobre pouzivat flasku, kedze sa otvara aj zo spodu.dcerka ju mala velmi rada.jedina cec ze tam treba tie naplne ale inak.kupila by som znovu.