Umelé mlieko Kendamil Goat

mimikey007
12. aug 2021

Ahojte mamicky, mame koliky a reflux a vyskusali sme uz vela mliek (mame 6 tytdnov) . Prosim mate skusenosti z UM KENDAMIL GOAT? ALEBO AJ INYM UM znacky KENDAMIL pri kolike a refluxe? Dakujem 🙏🙏🙏

janickacrazy
12. aug 2021

@mimikey007 pre tak malé bábo určite nie, skôr by som mu dala urobiť odbery, či nie je alergické na mlieko, potom nasadila špeciálne mlieko. Naša dr. na gastre to mlieko neodporúča minimálne do 1 roka. My máme Nutrilon digestive allergy care. Malý je alergik, tiež mal koliky aj reflux.

queen_mary
12. aug 2021

Nas mal koliky - nutrilon, dm, dm bio, beba anticolocs tudim sa vola, sunar. Nakonec nam velmi dobre sadol obycajny kendamil

nevenka
12. aug 2021

@mimikey007 existuje aj Kendamil Medi+ Anti colic, ma nastiepenu bielkovinu kravskeho mlieka, ked uz Kendamil. Lenze neviem, ci na reflux je dobre, tusim je aj na take, 2 druhy maju taketo specialne.
Ja som kojila teda a dcerka mala vysetrene vsetko, na dokrm sme ale aj tak pouzivali bezlaktozove, HA mlieko a koliky jej presli okolo roka, brutal to bol.
Synceka tiez bolievalo brusko, ale stale kojim, na dokrm a teraz uz na kasicky pouzivame ten Kendamil Anti colic, vonou a chutou je lepsie ako ine HA mlieko. Ale my sme vyslovene nepotrebovali specialne.
Ak je to zle velmi, tak chodte na gastro na vysetrenia a podla toho potom vyberte specialne mlieko.

mimikey007
autor
18. aug 2021

Dakujem zienky, boli sme na gastre zobrali jej krv a nema alergiu na mlieko. Momentalne mame nutrilon colics a to je celkom fajn. Nie je to dokonale ale lepsie ako bolo na bebe sensitive. To kozie nebolo az take zle, aj zlozenie ma dobre, ale rafsej sme presli na klasicke ako vyssie pisem. Chcela som jej skusit aj ten kendamil obycajny alebo anticolic ale uz som jej velmk vela mliek skusila tak uz jej nechcem menit.

janickacrazy
19. aug 2021

@mimikey007 počkaj aspon pár mesiacov, nie je dobré stále meniť mliečko, uvidíš neskor, hádam bude dobre

mimikey007
autor
19. aug 2021

@janickacrazy urcite ako pises nebudem uz menit uz toho bolo dost a toto je z nich asi najlepsie, zostaneme pri nom