ahojte,ake mate skusenosti s mlieckom Hipp Bio Combiotik1??Nutrilon zapekal,od beby grcal tak som vyskusala Hipp.uvidim co bude 🙂
aj ja davam hippko aj 1 a teraz uz davam 2.....sme mali tiez najrpv nutrilon ten nebol dobry , zapekalo ju to..a ako som jej dala hippko hned sa to vylepsilo =D
babenky tak ja uz teraz naozaj neviem co robit.hipp ma taku divnu voňu pripada mi ako farba.a nejak mu to nechuti.som zufala z toho.viem ze sa nema menit mliecka ale ak mu nerobia dobre...co mam robit????a este jedna vec-ako robite ten hipp?klasicky ako ostatne alebo tak na casti ako tam pise.preco sa nemoze robit ako ostatne...poradte mi aspon vy.deckarka mi nechce poradit.som z toho na nervy.. 😢
Ja pouzivam hipp od zaciatku a som velmi spokojna. Vsetky um maju divnu voniu ale moj maly netrpi bolestami pekne kaka neni tucko ako po inychmliekach. Celkovo som zo znackou hipp ci um alebo kozmetikavelmi spokojna.
Maly papal zo zaciatku Nutrilon, ale zacalo ho z toho postupne strasne zapekat a brusko boliet. Presli sme na Hipp Bio Combiotic 1 a behom 3-4 dni ho presli problemy so zapekanim. Odvtedy je vsetko v poriadku, takze som maximalne spokojna. Paci sa mi, ze je Hipp v biokvalite a obsahuje probiotika aj prebiotika. Objednavam ho z ceskej stranky http://eshop.lekarnazdravi.cz/dnn/productdetail.... V tomto shope maju vybornu cenu a dodanie na Slovensko je zdarma nad 2999 CZK (postou) alebo ak si z Bratislavy, tak cez ulozenka.cz nad 2000 CZK zdarma. Ulozenka je na Nivach, tam sa zasielka vyzdvihuje. Kedze moje babo papa ako drak, nerobi mi problem kupit tolko mlieka. Ale samozrejme najprv si ho poriadne odskusaj, ci bude tvojmu babu vyhovovat.
babenky hippko je lepšie ako sunar defenze?lebo nutrilon ju zapeka a neviem sa rozhodnut ktore mliecko ju nezapece uz.poradite mi prosim?
zdravim zeny, my sme dnes presli z nutrilonu HA lebo malu zapekal na hipp bio combiotic 1-zatial sice len dve papania...ale zaujima ma vas nazor,ze po akom case mozem usudit ci malej to mlieko robi dobre alebo nie...?
@zszudorova my papáme Hipp od 3. týždňa a sme max. spokojní z nutrilonu ju tiež zapekalo a z beby grckala... podľa mňa také 3-4 dni pokiaľ nebude grckať, ani ju nebude bolieť bruško či nebodaj zapekať, tak jej mliečko sadlo 🙂
@nikasv29 este taky dotaz mam, ze ako sa u tvojho drobca prejavovalo to ,,zapekanie,,. Proste si len videla, ze male nekaka alebo ako sa spravalo?cez den aj v noci
@zszudorova no ona mi po Nutrilone nekakala aj 5 dní, strašne plakala, nakoniec sme použili rektálnu rúrku a ledva to z nej vyšlo nemala šancu to vytlačiť, mala dosť tvrdú stolicu. Po týždni sa to opakovalo opäť tak sme prešli na iné UM 🙂
a kolko pila ten hipp kym si zbadala ze jej je lepsie?
@nikasv29
@zszudorova no začali sme od rána a večer už mala stolicu 🙂
ahoj ak poizivas mliecko ha hipp tak mam doma nove krabice co som mala nakupene zasoby tak sa ho snazim predat, ak by si mala zaujem navrni cenu a mozeme sa dohodnut :D dakujem
@liz_lemon :D nepotrebujes nahodou kupit mam neotvorene krabice ? alebo ak by ste o nieko vedeli dajte prosim vediet :D dakujem
@romanka7692 nie, ja mam uz skoro rocne dieta, my uz kupujeme 3
@romanka7692 ahoj,mas este tie mliecka?
Ahoj nie uz davno🙂
@cawes Ja tiez pouzivam kozmetiku Hipp a nedam na nu dopustit (aspon doposial 🙂 No prikrmovat zatial nemusim nastastia ale ak by bolo treba zacat tak tiez uvazujem nad znackou Hipp alebo Sunarom kedze je lacnejsi....takze sa mizem na znacku aj u mliecka spolahnut? Nebude zapekat? kamoska pouziva Nutrilon a vraj sa jej malinka stale puci a nevie vykakat dobre...
Baby, aj Vam tak smrdi to mliecko? Mne hrozne nechuti, nechapem ako to babatka mozu pit 😝
Mliečko Hipp používame asi od druhého mesiaca,malá mala koliku od nutrilonu,vyskušali sme ho asi 3 druhy potom som sa tu docítala že hippko je v pohode a v kombinacii z infacolom bolo po kolike raz dva... 🙂
@bendelacik no to si asi este nevyskusala bebu a nutrilon comfort alebo HIPP HA
@bendelacik ahoj, my ho pouzivame uz dost dlho. my sme skusali aj nutrilon, aj sunar, aj france lait aj babylove a sme teraz na hipp a som s nim max spokojna. sunar vraj uz nie je to co kedysi a nasho maleho z neho aj veru zapekalo, tak sme ho ani neminuli. a smrdiet mi nesmrdi a dokonca mi ja chuti 😀 dnes som skusala aj kasu na dobru noc baban a susienky ci co, ale to mi nechutilo, aj ked maly to vypil velmi rychlo, deti sú divné 😀
@matrix87 No ked ochutnam este ten prasok tak to sa da 😎 ale ked vyskusam mliecko tak to mi pride uplne ako vapno alebo co 😝 sesternica mi vravi, ze jej nutrilon chuti 😀
Baby asi jecto odveci tema ale nemala niektora problem ze babo odmietalo pit z prsnika, maly mi niekedy zvikne plakavat ked mu davam papat a pritom viem, ze ma velky hlad....akoby mu mliecko nechutilo alebo co....cim by to mohlo byt? ☹
@bendelacik mozno mu ide pomaly alebo malo, mne to robil prvy mesiac, a potom sme presli UM, lebo mu neslo moje mlieko poriadne a ani mu potom uz nestacilo...
Z nutrilonu mala koliky, po par dňoch skončil v koši. Beba, sunar a france lait ju zapekali. A ked sme presli na hipp bio combiotic 1 tak bolo všetko v poriadku. Takze veľká spokojnosť....k
@majusik1 ja davam Hipp 1 HA, bez problemov